Wysłany: 14 Luty 2006, 22:29 DJ Neo - Live 2 Decks Mix 2005
Witam,
Nie wszyscy mieli okazję wysłuchać tego mixu. Mix stworzony na 2 "Klockach" Marki Technics i Mixerze Marki Beringer.Mixiorek ma kilka niedociągnięć, gdyż powstał od tak sobie.I ma zonka z 12'nastki na 13'nastke ale kto by tam sie przejmowal . I tak oto zrodził sie ten smieszny mix. Zapraszam do przesłuchania hehe.no to Klocki Rulez.
Ja właśnie sobie ściągnęłam mixiorka i właśnie sobie go słucham jeszcze całego nie wysłuchałam, bo jest troszke długi, ale już od samego początku mi się podoba, także pewnie tak będzie i dalej. Mogę więc stwierdzić, że jest siuper
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
DJ zaskakujesz nas nie było tego na forum napewno, bynajmniej na bieżaco staram sie byc z twoja muzyka hehe. Na zwykłych odtwarzaczach mówisz,ze szalałes no to zobaczymy co tam wykombinowałes hehe. Pozdrawiam opinia po przesłuchaniu.
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
No ja już dziś dawno przesłuchałam całość i moja opinia pozostaje bez zmian czyli jest super ok :ok: gratulki Michał za stworzenie tego mixa
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Z 12'nastki na 13'nastke jest małe kuku :hyhy: ale kto by tam sie przejmował wyszło dośc zabawnie. Zauważyłem,ze nawet twój kawałeczke się tam znalazł SPace Melody 2005 super... połaczenie z Jay Z & linki Park'iem wyszło bez zarzutu. Moze tak stworzysz coś razem z twoim vocalem co ty na to ?
Tu możesz być happy
Piotrkowianie.com
hehe kazdemu mogło sie zdarzyć. Playhouse - Bailando, zrobiło na mnie spore wrażenie już dawno nie było tak rytmicznej wersji tego kawałeczka. Dobór utworów i kolejnośc w jakiej po sobie nastepuja jest oki... (pomijamy zonka :hyhy: )
Pozdrawiam
Tu możesz być happy
Piotrkowianie.com