Wysłany: 18 Wrzesień 2006, 19:13 fotografie z NEC-a :P
a ja zamieszczam pare foto z neca którego kiedyś mialem - wiadomo ze telefon to i jakość taka sobie :-)
nie wiem czy te zdjęcia juz zamieszczalem ale napewno nie wszsytkie co najwyzej jedno a i tak tego nie ma po awarii więc ;-) miłego oglądania i komentowania :-)
_________________ How long befor I get in, befor it start befor I begin....
kochana natura.. wygląda pięknie szczególnie zdjęcie 6 i 7.. te kropelki deszczu.. ślicznie to wygląda.. a zarazem trochę przygnębiająco.. ale tak ma być
Zdjęcia mi sie podobają, mimo , że niewyraźne, ale jednak maja coś w sobie Najbardziej mi sie podobaja zdjątka 6, 7 i 8 a ostatnie wymiata :rotfl:
Pozdrówki
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Jak dla mnie totalna kiszka, zdjęcia jak zdjęia. tyle,że zrobione telefonem a nie aparatem fotograficznym. Jedynie śmieszna wydaje się być tabliczka "Uwaga Dobry Pies Gryzie". Gdzie takie głupoty na tabliczke wymyślają ?
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
bo to nie mialy być zdjęcia o charakterze artystycznym . no moze oprócz pierwszego - tak to zwykłe zajawki a ósma fotka to płyta kompaktowa ;] tabliczka zaś znajduje się na końcu słowackiego zaraz przy ten nowej przelotówce do psełdoronda
_________________ How long befor I get in, befor it start befor I begin....