dokladnie wczoraj natrafiłem na kilka prac naszych piotrkowskich Graficiarzy które przykuły moją uwagę. fotki zrobiłem telefonem więc jakościowo nie są super ale są wyrażne. miłego ogladania.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
śliczne są te grafy. kiedyś się tym interesowałam.. i nawet robiłam projekty.. hi hi ale to daaawnee czasy Nawet miałyśmy z kumpela już miejscówe na fajny wrzucik ale nam kasy zabrakło no ale ogólnie sztuka graffiti moim zdaniem jest świetna. Ciesze się, że jest coraz więcej legalnych miejsc w Piotrkowie gdzie można malować.
Osobiście lubię takiego typu malunki i podziwiam tych co potrafią tak fajnie nabazgrać coś na murze
Tak z ciekawostek w tamtym roku w Bełchatowie odbył się konkurs Graffiti Garage. Do udziału w konkursie zgłosiło się 7 dwuosobowych drużyn z Bełchatowa, Piotrkowa Tryb. i Tuszyna. Ich zadaniem była zmiana „oblicza” garaży znajdujących się przy jednej z bełchatowskich ulic. Niestety fotek nie zamieszczę, bo Admin mi nie pozwala, gdyż nie są z Piotrkowa :/ .. a szkoda, bo jest na co popatrzeć.. No chyba, że bardzo bedziecie chcieli to proście Admina o pozwolenie
Pozdrawiam.
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
ogólnie w Piotrkowie nie ma za ciekawych rysunków, tylko nieliczna ilość jest dobrych...
nio wiem... dlatego chciałam Wam zamieścić graffiti z Bełchatowa z jednego z konkursów, ale nie mam na to pozwolenia a tamte rysuneczki są cacy po prostu :oczami:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
niektóre zaprezentowane przez Ciebie graffiti są fajowe, ale nie wszystkie i nie większość ale kwestia gustu... jak kiedyś dojrzę gdzieś jakieś rysunki czy napisy, któe mi się wyjątkowo spodobają zrobię fotkę i zamieszczę tu
_________________ okręt mój płynie dalej... gdzieś tam!
serce choć popękane... chce bić!
Wiem,ze nie wszystkie są super, moją uwagę zwróciły najbardzije same postacie tych ludzików. Czekam z niecierpliwościa na jakieś zdjecia z piotrkowskim grafiti z twojej strony.
Aga a ja się nie moge z tym zgodzić te rysunki które wam zaprezentowałem są z 1 miejsca, a grafiti w naszym mieście nie jest wymalowane tylko tak skąd pochodzą zdjęcia. Przy najbliższej okazji postarm się wam zaprezentować inne które są przwdziwymi dziełami artystycznymi.
Paul'a zrozum ten temat tyczy się Grafiti zamieszczonego w Piotrkowie. Przecież nikt ci nie broni założyć tematu nowego.
Dorzucam 3 Fotki
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.