Wiek: 20 Dołączył: 20 Mar 2007 Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 21 Marzec 2007, 15:20 Interakcje 2007
MRM ma mozliwość pomocy w organizacji Interakcji 2007, które odbędą się 7-12 maj br. Potrzebujemy osób, które w sposób komunikatywny znają jezyk angielski, oraz takich które nie boją się wyzwań podczas organizacji tego waznego dla miasta przedsiewzięcia. Szersze informacje na gg...1819533.
Pozdrawiam, Damian Madej-Przewodniczący MRM
o szybko zadziałałes ja do Pana Gajdy szłam 2 lata i nie doszłam ja wam niestety nie pomoge... mam matury wtedy... a szkoda bo chcialam chociaz performance wystawic ponownie...
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
ooo...widzę, że przygotowania już się zaczynają. Może ja się zgłoszę? czy są jeszcze jakies inne możliwe warianty wolontariatu? warto o tym wspomnieć bo jednak nie każdy zna język, a przydać by się chciał
_________________ pozdrawiam serdecznie z domieszką ironii
hmm to co mogę zapewnić ze strony redakcji "Pulsu Miasta" to objecie patronatu w internecie nad imprezą. Wiem,że nie jest to zbyt dużo, ale zawsze coś. Co do osób które znają dobrze angielski proponuję porozmawiać z Anusią
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
to ja może poproszę Ciebie Damianie (ale urzędowo walnęłam) o to byś napisał nam cos o ewentualnym zgłoszeniu się do wolontariatu takie gdzie, kiedy i do kogo
_________________ pozdrawiam serdecznie z domieszką ironii
Wiek: 20 Dołączył: 20 Mar 2007 Skąd: Piotrków Trybunalski
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 18:39
Wszyscy zainteresowaniu pomocą w organizacji INTERAKCJI 2007...
Spotkanie organizacyjne, na którym dowiecie się wszelkich szczegółów odbędzie się 27 kwietnia(piątek) o godzinie 17:00 w Galerii OFF ul. Dąbrowskiego 5.
Niestety mnie tam nie będzie:(
W tym czasie będę miał okazję Was reprezentować na konferencji Młodzieży w Osnabruck (Niemcy) ale jeżeli macie jakieś pytania ta piszcie...a chętnie udzielę odpowiedzi na każde z nich:)