LOL jakie fotki wypasione A ostatnia najlepsza kot rzeźnik albo kot psychopata :hahaha:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Hehe, odrazu mowie, ze nigdy nie ustawiam zdjec, tylko robie na zywiol, to ostatnie tez tak bylo robione, tylko sie musialem pospieszyc z robieniem zdjecia
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Forum Piotrkowian
Raven, to w takim razie Łukasz uważaj, żeby czasem Twój kociak kiedy w nocy na Ciebie z nożem nie wystartował, bo skoro on tak sam... to wiesz.. różnie może być
1. i tak mnie nie dosiegniesz spryciarz ze mnie
2. dałbyś jeszcze troszkę tego schłodzonego mleczka pychotka normalnie:)
3. pojadłem popiłem teraz czas na drzemke:)
4. wyłaczcie to swiatło razi po oczętach albo jeju jaki oni robią hałas nie można sie pozadnie wyspać albo dajcie mi wsyzscy swięty spokój
5. zjeść czy nie zjeść o to jest pytanie ale jak zjem to dostanew klapsa a jak nie zjem to bedę głodny boze jakie zycia kota jest trudne i męczace
Uwielbiam kotki a Twój jest sliczny i pewnie mądrala z niego
Pozdawiam
Raven, śliczny kotek tez kiedys miałam kota az 9 lat w domku i żaluje że juz takiej drugiej kici nie bedzie zdjatka są super i jeżeli robione na zywioł to wielkie gratki Ci sie należą
Extra fotki Śliczne kotki podobno niezłe sa futra z kotów :hahaha: Łukasz chyba Cię odwiedzę
Raven, tylko, żeby znów Twoja kotka mnie nie podrapała tak jak kiedyś bo miałam zmarszczkę, ale na szczęście ona zniknęła
śliczny kotek ja mam takich pięć na działce i jesten się wabi Stefan (cały biały z czarnym ogonem i inny Bronek i Bogdan ale mam z nich nie raz polewke jak się ganiają albo gryzą hie hie
A ja mam kilka fotem kota mojej siorki (a raczej jednego z kotków ). Wabi się Bandzior może jakoś w najbliższym czasie wkleję te fotosy