Wysłany: 16 Czerwiec 2006, 20:38
eeee jakie sliczne foteczki i kociaczek (bo chyba jednego tu uwieczniono) jest sliczny... kochane male kotki! sa takie cudowne nawet jak drapia ten jest slicznusi juz mi sie podoba i stwierdzam ze jest bardzo fotogeniczny.... muuuuuaaaaa dla takich kochanych koteczkow :cmok:
[ Dodano: Pią 16 Cze, 2006 ]
a teraz zauwazylam ze jednak sa dwa :super: piekne ...
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten trąba
No kociaki cudowne Takie milusińskie aż do przytulenia A oczy to one mają takie ładnie niebieskie czy to przeróbka? :luka: Bardzo mi się spodobały Malutkie kociaki zawsze najfajniejsze
_________________ .nie wszystko co pozytywne jest realne. ;|
Jeju śliczniusie są po prostu te maleństwa, takie słodziusie, kochane, malusie.... i mają takie piękne niebieskie oczka :oczami: Zakochać się można.. po prostu boskie :kiss: wycałować na śmierć można :kiss: :kiss: :kiss:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
:dziekuje: :serce: :serduszka: kocham je już..... piekne są takie słodziutkie... takie niewinne.... mrr.... :kiss: dla nich
a zdjęcia też niczego sobie... fajne ujęcia
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
to już troche podchodzi pod sadyzm a szkoda takich piękniusich słodziaków
a kto powiedział, że we mnie nutki sadyzmu nie ma :hahaha:
stacha napisał/a:
kocham je już.....
ja też już się w nich zakochałam.. a dokładnie to dziś (17.06.06) o 1:03 :rotfl:
Dla kociaków :kiss: :serduszka: :serce: :dziekuje: :serce: :serduszka: :kiss:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
kotki przeczudowne ehs normalnie jakbym widziała te które są na działce u mojej siorki :oczami: jak bede miała możliwość to cykne im pare fotek i wstawie :kiss: dla kociaków
Wysłany: 18 Czerwiec 2006, 12:11
kaczy, ja znajac towje zapedy do przerabiania wszelkich zyjatek na dania w jakiejs nizwyklej formie uwazam ze ty powinienes mnie zakaz dozywotni co do hodowli jakich kolwiek zyjatek :hahaha:
ale kociaki sa cuuuuuuuudowneeeee i dla nich :serce: :kiss: :serce: :dziekuje:
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten trąba
Kozak powiedz mi kto nie lubi takich małych kotków ? Ten takie troszkę biały wyglada na bardzo wystraszonego , zauważyłem ,że jest on faworytem, bo widnieje na większej częsci zdjęć. Zwariowane są małe kotki tak samo jak szczeniaczki.
Pozdrawiam
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.