hm.. fajne foteczki fakt- jakość nie najlepsza, ale co tam, ważne, że coś widać ogólnie lubie własnie takie zimowe widoczki i to różne różniste - od zaśnieżonych gór po pola i łąki tak jak i Tobie, mi też podoba się ta ostatnia fotka w ogóle gdzie ją robiłeś :luka:
Pozdrówki
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 5 Marzec 2006, 11:10
Paula, zdjęcia były robione w okolicach Ulicy Kleszcz, jak i niedaleko oczyszczalni ścieków.
Postaram się, aby kolejne fotki które tutaj wstawie były lepszej jakości.
jelOnek, aha dzięki za info tak czy tak zdjątka są oki i cykaj je dalej
o kurcze jak widze, wszystkim podobaja sie fotki robione wieczorem badz noca a te za dnia juz nie sa takie wpsaniałe 2 ostatnie fotki są naprawde niezłe. Pozdrawiam
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 5 Marzec 2006, 16:41
Dzięki za słowa otuchy.
Do środy dostarcze nowe fotki. Sceneria będzie najprawdopodobniej podobna, ale postaram się poprawić jakośc zdjęć.
Fotki ciekawe... ja niedługo będę miała aparat to zaprezentuje wam Bugaj z jak najlepszej strony... Chociaż kiedyś miałam bardzo fajne zdjęcia żeremi bobrowych na Bugaju ale godzieś mi wsiąkły...
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
ogólnie zdjątka są siupel :D:D cykaj ich jak najwiecej sama bym probiła rae zdjec ale niestey nie mam aparatu cyfrowego:( moze kiedys sobie kupie i wtedy ja zaprezentuje wam pare zdjec :D
Wysłany: 6 Marzec 2006, 11:40
stacha, a ja nawet ostatnio bobra widziałem, ale nie miałem akurat aparatu przy sobie.
Marlenka, zawsze możemy iśc we dwoje pstryknąć jakieś foteczki.
Mam dla Was taką małą fotkę - nie robioną przeze mnie, ale znalezioną na necie są to okolice naszego Starego Miasta. Jakość taka sobie niestety, ale to już niestety nie moja wina. Tak czy tak mi ta fotka się podoba i mam nadzieję, że Wam też spodoba się choć troszkę
A następne fotki są już robione przeze mnie, hmm.. jakoś w ostatnie wakacje po małej ulewie pojawiła się nad naszym miastem tęcza i cyknęłam jej fotkę:P
a tu już zanikała
Pozdrówki
jelOnek, jeśli jesteś grzeczny to ok idziemy a co do tęczy to jest sliczna pamiętam jak w tamtym roku jakos w lato była taka tęcza i akuratnie byłam u siorki na działce normalnie zabójczy widok niby była tak blisko i taka wielka a jednak nie
Wysłany: 7 Marzec 2006, 19:16
Jak byłem mały to zawsze biegłem do końca/początku tęczy, żeby znalesc garniec ze złotem.
Zdjęcia śliczne. To pierwsze robione dosyć niedaleko mnie.
jelOnek, nio znam tą bujdę o garncu złota :D
kozak, świetne fotki wszystkie po kolei ogólnie lubie zaśnieżone widoczki a jeszcze bardziej jak gałęzie drzew w zimę są takie osnieżone :oczami: bosko to wygląda
nie no po prostu przeczudowne są te zdjęcia a najbardziej to gdzie jest zima i słońce świeci nad drzewa :oczami: i takie cienie tych drzew padaja spoczko
Neo, super ładne ujęcia Lubię właśnie takiego typu foty ogólnie to nie mam weny do pisania i większego komentowania
Neo, fajne a gdzie były robione hmmm przyznaj się bez bicia
Hmm tzn tak, to jest koło wojska-polskiego na górce przed mostem. Kiedyś tam można było sobie spokojnie posiedzieć ale teraz nie ma tam do tego warunków. Być może niedługo wrzuce inne fotki które robiłem leża na dysku i czekaja.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.