UWAGA!!!
już niejednokrotnie próbowaliśmy zakupić Masowe koszulki....
i lipa....zawsze było dużo chętnych ale nikt się nie posunął o krok dalej niż przytaknięcie głową..
tym razem to wezwanie ostateczne...kto się nie załapie, nie będzie miał koszulki
koszulka wygląda tak jak na tych zdjęciach i na plecach ma dumny napis 'MASA KRYTYCZNA PIOTRKÓW TRYB.'
cena mojej koszulki to o ile dobrze pamiętam 39zł....ale!!!! jeśli zamówimy kilkanaście sztuk, to ugadałem cenę prawdopodobnie poniżej 30zł.
a więc moja decyzja brzmi następująco:
aby zamówić koszulkę należy wpłacić kwotę 30PLN do mojego portfela (spokojna głowa nie przepiję, stać mnie jeszcze... ) jeśli koszulki wyjdą taniej, to zwrócę....resztę pieniędzy oczywiście
jak pewnie wiecie, w piatek Masa...tam można będzie mnie znaleźć, bo potem wyruszam na wyprawę i następna okazja ujrzenia mojej gęby w mieście będzie po połowie sierpnia, wtedy zbiorę resztę kasy i wtedy to właśnie zamówię koszulki...jak się sprężymy, to na sierpniową masę pojedziemy w pieknych koszulkach zaprojektowanych przez niedocenianego projektanta mody...Rosia...czyli przeze mnie
a więc do dzieła..zbierać puszki, butelki, odwiedzić babcię, rozbić świnkę, wyciągnąć skarpetkę spod łóżka, odwiedzić ścianę płaczu....czekam na zamówienia..
aha...rozmiar mojej to M, więc mniejsi ode mnie zamawiają mniejsze, więksi i luzacy zamawiają większe, czyż to nie proste??
uwaga....na koszulkach można sobie zamówić swoją własną ksywkę, pseudonim artystyczny lub imię...
a więc proszę o kontakt (kontakt cielesny ze mną będzie możliwy dopiero po powrocie z drugiego etapu wyprawy)
myślę, że zorganizujemy sobie zebranie w kinie po moim powrocie, zbiorę kasę i ksywki, i potem pozostanie już tylko cierpliwe czekanie
Będziemy mieć koszulki z Rosiem jedzącym frytki...?? :hahaha1:
i plama keczapu na tym <hahaha>
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
A ja powiem tak poprostu bardzo podziękujcie portalowi mojpiotrkow za to,że limit transferu Wam się skończył :hahaha:
Kod:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
A nad koszulkami trzeba pomyśleć.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
A ja powiem tak poprostu bardzo podziękujcie portalowi mojpiotrkow za to,że limit transferu Wam się skończył :hahaha:
Ulżyło dziecku ?
Kiedy się działa społecznie to pojawiają się problemy z podziałem zasobów (tak "wyparowała" niejedna darmowa shell-ownia, albo stała się bytem stricte komercyjnym), tak jak kąśliwie zauważyłeś. Kiedy Wam nawaliła strona to na naszym forum nie było takich dedykacji. Kulturka drogi Michasiu... :luka:
spokojnie panowie, bez zbędnych emocji...
jak w trasie komuś pęknie dętka to go nie wyśmiewamy tylko pomagamy załatać...i dzięki temu zamiast wojen i potyczek mamy coraz więcej uczestników i przyjaciół...
a propos koszulek...już są u mnie w domu...leżą w pudle i czekają na czwartkowe zebranie o 20.00 w Kinie, gdzie będzie je można odebrać
K-Bay nie obrażaj mnie skoro ja tego nie robię, za podobne testy odpowiednio mogę Cię nagrodzić. Różnica taka skoro oferujecie komuś hosting powinnniście dopilnować aby takie sytuacjenie miały miejsca. I podzielić transfer miesięczny na konkretne witryny a nie pozostawiać wszystkie pod jednym. No cóż ale to nie mój bałagan tylko wasz.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.