Ozer, ale żeś sobie wypad zrobił, no no Zdjęcia fajne:) Ja ostatnio byłam na działce, którą mam koło lotniska i sobie skoczków obserwowałam. Całkowicie inny widok jak na zdjęciach i jest na co popatrzeć A najfajniejszy jest widok jak oni w powietrzu sobie fikołki robią i krzyczą coś
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
No no fajne fotki Przelaciałbym się takim samolotem. Słyszałem, że fajna adrenalinka. Też muszę sobie kiedyś wyskoczyć w plener i wypróbować mój aparacik
_________________ ...Nie oglądaj się za siebie - przeszłość nie ma znaczenia...
Mario, Jesli chodzi o AN 12 - tak średnio mi się podobało ... Owszem fajnie ale do czasu ... Lepiej sie leci Jakowlewem 42 (bodajrze) - taki zółto-czerwony na górze ma skrzydła... A naj naj to Boćkiem (czt, szybowiec) - to dopiero adrenalinka
kaczy, nie miałem przyjemności latac puchaczem ... poza tym tym czołgiem i tak sie sympatycznie lata!!! No i Puchacz - Bocian to kilkanaście lat różnicy z tego co wiem
Szkoda,że fotka z ladowania spadochroniarza jest poruszona. Ale takie zdjęcia mozna tam pstrykac kilka razy w tygodniu a najwieksza plejada,że tak powiem gwiazd spadochroniarskich odbywa się w weekendy
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.