Wysłany: 14 Listopad 2006, 20:09 Luck - Neo Trance Set
Witam ostatnio mi sie troszke nudzilo wiec postanowilem zrobic seta jest troszke starych kawalkow jak i nowych ladowalem to co mialem pod kursorem myszki i wyszlo cos takiego mam nadzieje ze komus sie to spodoba zycze milego sluchania pozdrawiam
No no, mogę pogratulować wreszcie nagrałeś mix'a który jest w moim typie. poprzednie były w porządku pod względem technicznym ale jednak house to nie to co "tygryski" lubią najbardziej.
niektóre przejścia są może troszkę banalne i można było je dopracować bo brzmiały jak przejście w winampie tytuł kompilacji jest dosyć specyficzny , inaczej nie potrafie go określić.
Kawałki dobrze dobrane pod względem bitu, ciekawi mnie na czym stworzyłeś ten mix ? bo na gramofonach nie było to grane na bank, brzmi to tak troszkę jak by było na jakimś programie do mixowania zrobione lae moge sie mylić. Pozostają jeszcze Pionki 200
Pozdrawiam i czekam na kolejną kompilację ja może też coś zmixuje niedługo, też w takich klimatach.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
hehehe kazdy tygrysek lubi cos innego co do tego w czym to robilem a wiec program nazywa sie Traktor Dj Studio 3 no niektore przejscis nie wyszly ale wkoncu nie jestem profesionalnym prezenterem dyskotekowym :wstyd: zawitaj kiedys domnie to zmontujemy jakiegos secika moze cos z tego wyjdzie pozdro
no niektore przejscis nie wyszly ale wkoncu nie jestem profesionalnym prezenterem dyskotekowym
hmm ja wole mixowac na normalnym sprzęcie, bo jakoś za często musze się męczyć aby zmixować coś z efektami i jeśli mam kilka sampli na raz to klawiatura mi się blokuje
A co do nagrania wspólnego mixu to już od dłuższego czasu o tym mówimy ,ael ja nie moge trafić do Ciebie xD
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
hehehe narysuje ci mape i rozklad jazdy mzk moze wtedy trafisz co do prawdziwego sprzetu jak sie ma to sie gra a jak sie nie ma to sie uzywa do tego kompa ja moze sprzed bede juz mial w maju lub czerwcu wiec wtedy bede robil sety na prawdziwym sprzecie