Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Portal Portal   Regulamin  Pomoc FAQ  Szukaj Szukaj  Grupy Grupy  Foto Galeria Foto Galeria  Profil Profil  Linki Linki  Reklama Zareklamuj Nas  Radio Ławeczka - Piotrków Tryb. Radio 

Poprzedni temat :: Następny temat
Luck - Neo Trance Set
Autor Wiadomość
Luck 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 14 Listopad 2006, 20:09   Luck - Neo Trance Set

Witam ostatnio mi sie troszke nudzilo wiec postanowilem zrobic seta :) jest troszke starych kawalkow jak i nowych ladowalem to co mialem pod kursorem myszki :D i wyszlo cos takiego :) mam nadzieje ze komus sie to spodoba :) zycze milego sluchania :) pozdrawiam :)

Czas trwania: 68 minut
Waga: 93mb

Luck - Neo Trance Set

:wstyd:

Prosiłem o dawanie miniatur przy szerokości grafiki większej niż 400 :!: - Neo :cisza:
Postaw piwo autorowi tego posta

Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 18 piw(a)
Wysłany: 15 Listopad 2006, 16:23   

No no, mogę pogratulować wreszcie nagrałeś mix'a który jest w moim typie. poprzednie były w porządku pod względem technicznym ale jednak house to nie to co "tygryski" lubią najbardziej.

niektóre przejścia są może troszkę banalne i można było je dopracować bo brzmiały jak przejście w winampie :D tytuł kompilacji jest dosyć specyficzny , inaczej nie potrafie go określić. ^^

Kawałki dobrze dobrane pod względem bitu, ciekawi mnie na czym stworzyłeś ten mix ? bo na gramofonach nie było to grane na bank, brzmi to tak troszkę jak by było na jakimś programie do mixowania zrobione lae moge sie mylić. Pozostają jeszcze Pionki 200 :P

Pozdrawiam i czekam na kolejną kompilację ja może też coś zmixuje niedługo, też w takich klimatach.

Luck 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 15 Listopad 2006, 16:37   

hehehe kazdy tygrysek lubi cos innego :P co do tego w czym to robilem a wiec program nazywa sie Traktor Dj Studio 3 :) no niektore przejscis nie wyszly ale wkoncu nie jestem profesionalnym prezenterem dyskotekowym :D :wstyd: zawitaj kiedys domnie to zmontujemy jakiegos secika ;) moze cos z tego wyjdzie :D pozdro

Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 18 piw(a)
Wysłany: 16 Listopad 2006, 11:52   

Hmm też mi sie tak wydawałom,że jest to Traktor ;)

Luck napisał/a:
no niektore przejscis nie wyszly ale wkoncu nie jestem profesionalnym prezenterem dyskotekowym

hmm ja wole mixowac na normalnym sprzęcie, bo jakoś za często musze się męczyć aby zmixować coś z efektami i jeśli mam kilka sampli na raz :D to klawiatura mi się blokuje :lol2:

A co do nagrania wspólnego mixu to już od dłuższego czasu o tym mówimy ,ael ja nie moge trafić do Ciebie xD

Luck 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 16 Listopad 2006, 14:18   

hehehe narysuje ci mape i rozklad jazdy mzk moze wtedy trafisz :D :D co do prawdziwego sprzetu jak sie ma to sie gra a jak sie nie ma to sie uzywa do tego kompa :) ja moze sprzed bede juz mial w maju lub czerwcu :) wiec wtedy bede robil sety na prawdziwym sprzecie :P

Odpowiedz do tematu