Fajne foteczki ogólnie to widziałam ich więcej, a nawet i wszystkie, bo zaglądałam nie raz na stronkę Masy Co do Chomika to ja go nie znam, więc Rosiu Słonko mylisz się mówiąc, że każdy zna Chomka
Pozdrówki
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Paulciu Kwiatuszku...jak ładnie mnie nazwałaś :zawstydzony: cieszę się, że fotki się podobają, i że odwiedzasz/cie naszą stronkę, Nikiel odwala kawał dobrej roboty...
ale niestety na zdjęciach jest tylko część prawdy, resztę da się poznać tylko i wyłącznie przybywając na nasze spotkania....
a więc zapraszamy jeszcze raz...
ps. Każdy uczestnik Marzanny Krytycznej w sobotę o 10.30 (o ile nie będzie nas za dużo ) otrzyma pamiątkową okazjonalną nalepkę, którą można nakleić np. na rower
Rosiu, jak Ty na mnie ładnie powiedziałeś Paulciu :oczami: hmmm jesteś drugą osobą która tak na mnie powiedziała no czasem lukam sobie na Waszą stronkę i przeglądam różne rzeczy i na pewno więcej widać jak się jest na Masie a nie na fotach Może kiedyś sie wybiorę.... może....
Pozdrówki
NiKiEL, nie znajdziecie nas :hyhy: my się w bunkrach ukryjemy :D:D z nami nie ma tak łatwo
NiKiEL, ja mieszkam z Gosią.. to moja kochanka :D :x upsss... wydało sięę.... :wstyd:
Paula.. jak mogłaś nas wydać.. teraz nie będziemy miały życia:D:D NiKiEL ja nie mogę w piątki.. mam angielski na którym musze być.kończę dopiero o 20.00:(
Rosiu czemu nazywasz szczęściem to,że ktoś mnie zna??:>
Gosiaczku gdzie Ty masz ten angielski, napiszę Ci zwolnienie, nawet po angielsku.....
a czemu to szczęście Cię znać? to Ty mi powiedz.....ja poprostu uważam, że jesteś miłą osóbką....
Paula nawet jak Gosia nie może, to przypedałuj sama....a potem jak się będziecie kochać wieczorem to opowiesz jej jak było.....
a poza tym, po co czekać do Masy...za niespełna tydzień odbędzie się przecież Marzanna Krytyczna...i (Gosiu) jest to w sobotę...o 10.30
[ Dodano: Nie 19 Mar, 2006 ] Nikiel właśnie sobie uświadomiłem, że czuję się jak jakiś prorok, który sprowadza ludzi na dobrą drogę, uświadamia takich niedowiarków jak nasze Piękne Panie na forum, łapie je za rękę i wskazuję właściwą drogę....drogę szczęścia, radości, przyjaźni, miłej zabawy i wielkich idei....
Rosiu niestety ja ta zo płace:]i musze tam być:( dziękuję za miłe słowa:kiss: ale wydaje mi się,że nie nazwałabym szczęściem,tego,że ktoś mnie zna:) Wiem,że jest w sobote topienie marzanny ale jak będzie zimno to nic z tego..(właśnie mam kaszelek po wczorajszym:D) więc w tę sobotę się raczej nie pojawię....
Ps
Rosiu czemu się tak poczułeś.. tzn jak prorok?:>:D
Nikielku ja nie wiem, ale raczej nie pojadę bo też mam problemik z gardziołkiem jak na dzień dzisiejszy taka męska chrypka :hyhy: zresztą się okaże
P.S. Gosiaczek:P, NiKiEL, 3 ostatnie posty nadają się do kasacji - niestety nie jestem moderatorem czy tam moderatorką tego działu to macie szczęście :luka: mam prośbę nie piszcie tak, piszcie na temat, a jak nie to wypad na czata
Pozdrówki