MOIM ZDANIEM RADIO ŁOWIECKI JEST FAJNE MAM NADZIEJE ZE NIGDY NIE STANIE SIĘ KOMERCYJNYM ŚWIATEM . MYSLE O OTWORZENIU FORUM FANÓW RADIA I KIERUJEMY PYTANIE CZY RADIO WSPARŁ BY TO JAKAS RKRAMOM NA STRONIE
Wysłany: 7 Luty 2008, 12:52
O lol Co to jest? ?Mam kilka pytań : jakie radio "łowiecki" ? istnieje takie w eterze? Bo ja chyba nie znam... chyba ,że te "łowiecki" to tak z góralskiego "owce" ? No nie wiem.
"Kierujemy" pytanie... "my" to znaczy kto? Jest was więcej, czy masz nawyk mówienia o sobie w 1 osobie liczby mnogiej? rkramom....lol reklamą można coś wesprzeć ale rkramom to nie umiem
Powiedz nie wydało ci się podejrzane, że cały tekst jak piszesz masz na czerwono podkreślony? to oznacza błąd, to nie jest taki ozdobny szlaczek
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten trąba
JA PISZE POST PRZECIĘTNIE W MAX 30 S TAK JEST NAS WIĘCEJ CAŁY MÓJ KLAN E-SPORTOWY HOCISZ WY NIE WIECIE CO TO E-SPORT NO WIEC CO POŁOWA E-SPORTOWCU TAK PISZE
[ Dodano: 8 Luty 2008, 19:07 ]
MAM NADZIEJE ZE BEDZIE TORELOWC MÓJ SPOSÓB PISANIA .
BO JA JEST FAJNY A WY NIE
[ Dodano: 8 Luty 2008, 19:14 ]
ZAŁÓŻMY ŻE NA TY FORUM ZAREJESTROWAŁ BY SIĘ MAŁE DZIECKO CZY MYSLICIE ZE JAK BYĆ PO NIM TAK ZJECHALI TO BYŁOBY MUM MIŁO JEST KUPĄ GNOJU .
PANNETA, po raz drugi Cie proszę abyś przestał pisać "dużymi literami".
Nie interesuje mnie to w ile piszesz swoją wypowiedź. Tutaj nie tolerujemy takich "głupich" wypowiedzi. Chodź częściej do szkoły zamiast przesiadywać 90 % swojego czasu przed komputerem.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Wysłany: 9 Luty 2008, 20:08
PANNETA ty chyba nie rozumiesz, że piszesz jak ostatni analfabeta. Co innego dziecko, ktore ma prawo pisać z błędami. Ale to co ty robisz to jest hańba dla polskiego szkolnictwa. Ja rozumiem slang ale to twoje "coś " to nie jest żaden slang tylko totalna nieumiejętność pisania. połowę słów przekręcasz
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten trąba