Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Portal Portal   Regulamin  Pomoc FAQ  Szukaj Szukaj  Grupy Grupy  Foto Galeria Foto Galeria  Profil Profil  Linki Linki  Reklama Zareklamuj Nas  Radio Ławeczka - Piotrków Tryb. Radio 

Poprzedni temat :: Następny temat
Niedoszły gwałciciel trafił za kraty
Autor Wiadomość
#Piotrków 

Otrzymał 34 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 19:20   Niedoszły gwałciciel trafił za kraty

Do próby gwałtu doszło w nocy u zbiegu placu Tadeusza Kościuszki z ulicą Gabriela Narutowicza w Piotrkowie. Około godz. 0.30 32-letni piotrkowianin napadł na 21-letnią mieszkankę miasta. Używając siły, wciągnął ją za kiosk "Ruchu" i tam usiłował zgwałcić. Dzięki zdecydowanemu oporowi ofiary oraz pomocy przypadkowego świadka, sprawcy nie udało się zgwałcić kobiety.

Natychmiastowy pościg za niedoszłym gwałcicielem podjął policyjny patrol z komendy miejskiej, który akurat znajdował się w pobliżu. Funkcjonariusze zatrzymali 32-latka i, na wniosek policji, Sąd Rejonowy w Piotrkowie zdecydował już o aresztowaniu mężczyzny na trzy miesiące. Za próbę gwałtu grozi mu do 10 lat więzienia.

Źródło : Dziennik Łódzki

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być razem z nami
Tu możesz wyrazić siebie :)
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Postaw piwo autorowi tego posta

+Marlenka 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 21:01   

no to fajnie bo my nie raz tamtedy wracamy :/ teraz nigdzie nie można być bezpiecznym :/

Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 21:06   

BOT FP napisał/a:
Za próbę gwałtu grozi mu do 10 lat więzienia.

A ja bym do tego dodał jeszcze kastrację... może w ten sposób poszedł by po rozum do głowy. A nie myślał dolna partią swego ciała. Współczuję dziewczynie,że musiała przejśc przez coś takiego. Najwazniejsze,że do niczego konkretnego nie doszło i ,że sprawce policja bardzo szybko ujęła.

+Marlenka 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 21:13   

Neo napisał/a:
Współczuję dziewczynie,że musiała przejśc przez coś takiego.
miała dużo szczęścia, mojej siorki koleżanka tyle szczęścia nie miała i wiem przez co przechodziła :/ ehs... ja nie wiem co bym zrobiła jakby coś takiego mi się przytrafiło brrr... nawet o tym nie myśle....

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 21:17   

Marlenka, to współczujei to bardzo twojej koleżance. nie jest łatwo potem zacząc normalnie życ. Nie jestem w stanie zrozumieć idiotów którzy gwałcą kobiety. Jak mozna wbrew komuś, wbrew jego woli... Jak karaż takich ludzi ? 10 lat więcienia miejmy nadzieje,że coś zdziała.

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 23:50   

Dla mnie tacy ludzie powinni iść do kamieniołomów, na krzesło elektryczne, albo żeby Bóg ich ukarał tak, żeby byli uzależnieni od innych.. np żeby takim się przytrafił jakiś wypadek samochodowy i żeby takowa osoba została sparaliżowana... niestety ale takie mam zdanie na ten temat... więzienie? co to da? posiedzi, będzie mu lepiej jak w domu, wyjdzie... może zmądrzeje, a może i nie i będzie robił nadal to samo co przed pójściem do pudła...

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 00:05   

Nikomu nie powinno się życzyć niczego złego. Bo może się to nam przytrafić. Ale nie ma złotego środka i raczej nigdy nie będzie jakiegoś sposobu na takich ludzi. Powiedzcie mi czemu mężczyżni napadają na kobiety i je gwałca ? Czemu posuwają sie do takiego orkucieństwa ? kobiecie po takim przeżyciu bardzo trudno jest odnależć się w społeczeństwie i przestać bać się mężczyzn.

Być może kara śmierci była by najodpowiedniejsza. Bo chociaż nie morduja tej osoby fizycznie ale pschycznie taka ofiara gwałtu umiera psychicznie.

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 00:26   

Neo napisał/a:
Nikomu nie powinno się życzyć niczego złego.
są tacy, którym takich rzeczy można życzyć. Ja życzę wszystkiego co najgorsze jednej osobie. Dla mnie może taki ktoś umrzeć nawet.
Neo napisał/a:
Powiedzcie mi czemu mężczyżni napadają na kobiety i je gwałca ? Czemu posuwają sie do takiego orkucieństwa ?
bo to są psychopaci. Niewyżyci sku****** :/ dla takich nie mam litości...
Neo napisał/a:
kobiecie po takim przeżyciu bardzo trudno jest odnależć się w społeczeństwie i przestać bać się mężczyzn.
dokładnie tak jest, albo i gorzej..
Neo napisał/a:
Być może kara śmierci była by najodpowiedniejsza.
albo kamieniołomy itd (to co pisałam w moim poprzednim poście)..
Neo napisał/a:
Bo chociaż nie morduja tej osoby fizycznie ale pschycznie taka ofiara gwałtu umiera psychicznie.
psychika takiej kobiety jest strasznie zniszczona.. ciężko z tego wyjść, ale jeśli potrafi się sobie wmówić, że da się radę to nie jest tak źle, mniejszy ból. Po prostu trzeba mieć mocny charakter, żeby umieć sobie z takim czymś poradzić, bo jak ktoś jest cienki i tylko gada, że "to koniec, co ja zrobię" itd... to nigdy nie wyjdzie na prostą.. wpadnie w depresję, z której może już nie wyjść :(

Ostatnio zmieniony przez Paula 22 Wrzesień 2006, 10:26, w całości zmieniany 1 raz  

kaczy 

Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 06:35   

Paula napisał/a:
bo to są psychopaci. Niewyrzyci sku******

Ja też jestem niewyzyty, ale nikogo nie gwalce. Zadna w tym przyjemnosc moim zdaniem. Popieram kastracje dla takich ludzi, bo ktos tu wyzej cos takiego napisał.

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 10:35   

kaczy napisał/a:
Ja też jestem niewyzyty
zgadzam się :lol2: ale Ty przynajmniej masz głowe i mózg tam gdzie trzeba, a nie jak tacy psychiczni "ludzie"
kaczy napisał/a:
Popieram kastracje dla takich ludzi
a ja bym takich wsadziła na krzesło elektryczne... albo na szubienicę :] bo jakby nie było.. taki psychol zabić osoby nie zabil, ale zabil ją wewnętrznie, jej psychika jest rozdarta, zrujnowana.. takiej osobie to samej nie chce się żyć..

+Marlenka 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 24 Wrzesień 2006, 16:31   

Neo napisał/a:
kobiecie po takim przeżyciu bardzo trudno jest odnależć się w społeczeństwie i przestać bać się mężczyzn.
dokładnie tak samo uważam. Nie raz wracam do domu po 23 i kiedys traktowałam to na luzie dopóki ostatnio wracając minęłam się z facetem który wygladał jak z jakiegoś horroru..... ciarki mi takie po plecach przeszły że szkoda gadać, niby nie miałam daleko do domu bo jakies 50 metrow, ale chciałam juz sie tam znaleźć, a do tego nogi miałam jak z waty. Inaczej bym napewno zareagowała gdyby nie sposób w jaki na mnie patrzył.... brrr... az teraz mam ciary.... nie raz sie słyszało że gwałcą kobiety bo się ubeirają wyzywająco a ja miałam na sobie jeansy i kurtke do połowy "tyłka" a i tak czułam na sobie jego wzrok dopóki nie znikłam mu z oczu....

Odpowiedz do tematu