Tragiczny w skutkach wypadek komunikacyjny miał miejsce w dniu wczorajszym
na skrzyżowaniu sikorskiego-armi krajowej. O godzinie 00:20 na owym skrzyżowaniu zderzyły się ze sobą VW Golf III i Daewoo Matiz. Strażacy wydobyli kobiete z rozbitego VW Golfa III oraz zabezpieczyli miejsce zdarzenia. Kobieta która kierowała VW Golfem III została przewieziona do szpitala z licznymi obrażeniami ciała ale jej życiu nic nie zagraża. Poniżej kilka zdjęc z owego wypadku.
Apelujmy do kierowców o wieksza rozwagę za kierownicą i pamietaniu ,że w nocy jeśli nie dziła sygnalizacją poruszamy się według znaków drogowych. Tym razem obyło się bez ofiar smiertelnych ale nie dużo brakowało.
P.S. podziekowania dla Jarka za udostępnienie mi aparatu abym mógł Wam przedstawić foto relację z tej kolizji.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Wszystkie szczatki pojazdów zostały usunięte jeszcze w nocy. Dziś jedynie możemy zaobserwować rozwaloną siatkę. Która zostanie naprawiona dopiero około poniedziałku. miałem okazję dziś bym na miejscu zdarzenia około 13:30 z tąd mam takie informację.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.