a nie wiem jakoś tak mi się napisało może dlatego, że lubię te owoce
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
aha lubisz mmmm rozumiem aaa wlaśnie Pauli zabrali kompa do serwisu więc jej narazie nie będzie dlatego buziaczki są dla Ciebie Negro, :hyhy: :kiss: z no i ode mnie :zawstydzony:
Wysłany: 2 Czerwiec 2006, 17:41
Marlenka napisał/a:
aha lubisz mmmm rozumiem aaa wlaśnie Pauli zabrali kompa do serwisu więc jej narazie nie będzie dlatego buziaczki są dla Ciebie Negro, z no i ode mnie
HyHy wiem że oddała komputereq... szkoda ale wiesz najtwardsi zostali :p hehe żarcik;) niom co do tych owockoof to sporo tu sie pozmieniało ale qrde zacząłem się gupić :D guana...coś tam persymona , salak buzioli :kiss: z dla was kwatooszki;)
niezłe postaram sie też cuś wymyśli co do skrótu :hyhy:
Negro napisał/a:
odiwedzajcie nową stronkę PTK Group
a co będę z tego miała, że ją odwiedzę
Ozer napisał/a:
no no odwiedzać szybciutko
nie poganiaj dziadu jeden nawet się do mnie przytuli nie chciałeś jak się tydzień temu na Ciebie rzuciłam w ramiona (zresztą byłam nie w stanie..... yyy... no jakoś tak.. i nawet mnie nie poznałeś i w ogóle foch.... )
Buuuziaki dla was wszystkich :kiss: z oczywiście morelkowe
[ Dodano: Pią 09 Cze, 2006 ]
Paula bo nie obsciskuje sie z nieznajomymi
Poza tym zajefajnie potraktowałaś i mni i maskote i nikla i wogóle poszlas se dzies:( za to wielkie dzieki:( i to ja powinienem fochac walic:P
A wogóle stronka juz smiga zapraszam
Poza tym zajefajnie potraktowałaś i mni i maskote i nikla i wogóle poszlas se dzies:( za to wielkie dzieki:( i to ja powinienem fochac walic:P
bo... złapałam doła jakbyś nie wiedział.. nie będę o tym gada tu, jak chcesz to się Maskotki spytaj o co biegło.. sorka za tamto to było ostatni raz a wiesz ile musiałam sie wystarac, żeby zdobyc Twój nr kom no.. baaardzo dużo starań w to włożyłam
Wybacys mi
nie wnikam.... zresztą wątpie ze jeszcze bedzie okazja sie spotkać w wiekszym gronie ... bo tu syscy tacy chetni do spotkań ze lepiej nie mówic... a skoro doła miałaś to po #$% po mnie dzwoniłaś..... ale nic ...
. bo tu syscy tacy chetni do spotkań ze lepiej nie mówic...
no widzisz my w ciągu jednego wieczoru troszke ludzi zebraliśmy i impra była a to dzieki mnie i mojej kofffanej Sis tak więc z tym nie ma co planować miesiąc wczesniej tylko od tak na szybkiego
Ozer napisał/a:
a skoro doła miałaś to po #$% po mnie dzwoniłaś.....
dla wyjaśnienia doła złapała poźniej a że Ty się ociągałeś z przyjściem to żeś trafił akurat na jej nie humor
zresztą wątpie ze jeszcze bedzie okazja sie spotkać w wiekszym gronie ...
skoro taki z Ciebie pesymista to spoko.
Ozer napisał/a:
bo tu syscy tacy chetni do spotkań ze lepiej nie mówic...
ciekawe, bo tak jak Marlenka napisała:
Marlenka napisał/a:
my w ciągu jednego wieczoru troszke ludzi zebraliśmy i impra była
w kilka godzin zebrała sie niezła ekipa i było fajnie a jak sie coś planuje to przeważnie to nie wypala
Ozer napisał/a:
a skoro doła miałaś to po #$% po mnie dzwoniłaś.....
spoko, i więcej nie zadzwonię - obiecuję Ci to skoro tak bardzo Ci to przeszkodziło :/ a że przyszedłeś późno to już miej do siebie pretensje a nie do mnie, bo wcześniej było superowo, zresztą inni też mogą chyba to potwierdzic.
ej ej !!! ja pszylazłem po paru - parunastu minutach ... ja jestem chętny do jakiś spotkań i balangowania taki juz mój charakter z tym ze mnie jako 2 osoby liczcie albo i 3 GPS robi swoje :D:D:D:D:D
ALe luzik jak coś dajcie wcześniej znać i DZWON DZWON bo nikt do mnie nie dzwoni :(:(:(:(:((
Ozer, nie moja wina że to co żeśmy pili tak zadziałało dziwnie (już tego nie tkne nigdy).. i że doła złapałam, bo ciągle temat sie jeden ciągnął, no ale mniejsza o to.... rzadko takie coś mi się zdarza i teraz się zdarzyło po dłuuuuuuugim bardzo czasie.. i tyle..
Ozer napisał/a:
ja jestem chętny do jakiś spotkań i balangowania taki juz mój charakter
ja też jestem chętna więc jak coś to dzwońta po mnie do mnie nr mój gdzieś tam chyba masz ja mam Twoje aż 3 :hyhy:
Ozer napisał/a:
DZWON DZWON bo nikt do mnie nie dzwoni
taaa...j asne.. to raczej do mnie nikt nie dzwoni....chyba, że siostra
Carlos [Usunięty]
Wysłany: 10 Czerwiec 2006, 11:07
Yo Hommie's ... widze nie mało pojechaliście po Malcu ... powiem tak poznałem go jak był u Negra w BeDeGie i co moge powiedzieć lubi sobie wypić ... hehehe ... łeb to on ma ale nie do rapu tylko do picia ... słyszałem też kawałki z Malcem i szczerze mówiąc Ozer i Negro dobrze że nie ma go już w sqadzie bo nie chciało mi się wtedy was słuchać a teraz hmmmm booosko ... trzymajcie tak dalej ... hehe
ej ej !!! ja pszylazłem po paru - parunastu minutach ...
że co wiesz co mogłabym się z Toba kłócić ale nie lubie tego ... :/
Cytat:
ALe luzik jak coś dajcie wcześniej znać i DZWON DZWON bo nikt do mnie nie dzwoni :(:(:(:((
no ale jak masz pare numerów to skąd mamy wiedzieć który teraz masz
Wysłany: 10 Czerwiec 2006, 21:54
Ozer ... no dowiedziałem się dzisiaj że będzie nowa szata graficzna od Negra ... zajebista ... chłopaki trzymajcie tak dalej ... bo CENZURA naprawde dajecie rade ... pozdro
Edit by Neo 11.06.06
Carlos jak jeszcze raz zobacz blużnierstwo w twojej wypowiedzi otrzymasz ostrzeżenie. Mięsem możesz rzucać na podwórku a nie tu.
Neo - wcale nie mówie ze szablon jest mojego autorstwa!!! nie mam zwyczaju przypisywać sobie czegoś nie mojego Podoba mi sie i tyle Czy to coś złego ?
Przecież forum też jest pobrane prawda? i zmienione po to są umieszczane takie rzeczy w necie zeby z nich korzystać
Nie jestem adminem, ani żadnym z wyższej "półki" na forum ale zwrócę uwagę bo nie znoszę jak ktoś pisze na forum takie lub inne rzeczy, słowa:
Carlos napisał/a:
kuuurwa
REGULAMIN SOBIE POCZYTAJ I NIE KLNIJ NA FORUM
Ozer ale mało co tam zmieniłes z szablonu nawet grafika pozostała ta sama Ale wyglada to oniebo lepiej niz pierwsza wersja strony.
A co do forum to jest ono przerobione w 50 % ponad, bo całego kodu php nie było sensu zmieniać.
Carlos, do twojej informacji, nie jesteś na podwórku aby rzucać mięsem. tutaj przesiadują ludzie kulturalni i zachowujący się przyzwoicie. A ty zaprezentowałes teksty z pod butki z piwem.Zapoznaj się z regulaminem ,a czy go przeczytałes czy nie będe o tym wiedział. Jest on napisany po to aby go przestrzegać.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.