Dziś sobie idąc zauważyłam na chodniku pasikonika ale nie takiego tycieńkiego jakie skaczą sobie po trawce, tylko takiego zmutowanego Cyknęłam mu fotkę z bliska - z odległości ok. 10 cm Bliżej już nie chciałam komóry mu pod nosa podstawiać, bo jeszcze by zwiał :rotfl:
:hyhy:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Czy ja wiem czy zmutowany raczej normalny, ale takie zadko kicaja na widoku. Tak jak zreszta paj(ł)ąki w wersji big:D
ano widzisz to pokazałam Wam przynamniej żadkość jakąś bo przewaznie to sobie skacza takie pierdółki, że w rękę złapać można i tak fajnie w dłoniach skaczą fajne uczucie jest tak smyra fajnie
SaGa napisał/a:
Fajnyyyyy
złapie Ci takiego na urodziny
SaGa napisał/a:
tylko, że ja np. nie lubię wszelkiego robactwa
to polubisz
SaGa napisał/a:
kiedyś taki właśnie pasikonik siedział mi na szafie w pokoju to tykłam go tylko przez gazete
brutal
Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: z piękna kraina :D
Wysłany: 16 Sierpień 2006, 22:50
Paula, oj chyba był najedzony bo taki dużyyyyyy czym żes go nakarmiła :hahaha1:
_________________ Bądź jak ptak, który spocząwszy w locie swym na gałązce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje śpiewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzegą od zagłady.
Królewna_Lufka, ale nie wszystkie pasikoniki są fajne za to np. pająki bleeeeee
piterr27 napisał/a:
oj chyba był najedzony bo taki dużyyyyyy czym żes go nakarmiła :hahaha1:
nie pytaj a tak poważnie to dawałam mu duuużo szpinaku dlatego taki zielony i potężny