Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Portal Portal   Regulamin  Pomoc FAQ  Szukaj Szukaj  Grupy Grupy  Foto Galeria Foto Galeria  Profil Profil  Linki Linki  Reklama Zareklamuj Nas  Radio Ławeczka - Piotrków Tryb. Radio 

Poprzedni temat :: Następny temat
Podrywanie kobiet
Autor Wiadomość
Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 00:16   Podrywanie kobiet

Nie pytam jak poderwać fantastyczną kobietę, bo to jest coś czego trzeba sie tylko nauczyć, ale chcę zapytać dlaczego nie podrywacie dziewczyn które tylko na to czekają?? Dlaczego wszyscy moi kumple widząc piękną dziewczynę zamiast podejść i porozmawiać ślinią się tylko i głupio uśmiechają?? Dlaczego większość facetów boi się dziewczyn ?? Jak poderwać to nie jest problem, ale co masz do stracenia podchodząc do dziewczyny??
Nie zachęcam wcale żeby wszyscy faceci nagle zaczęli rzucać sie na kobiety, bo to w niczyim interesie nie leży, ale po prostu pytam czego sie boicie??
Proszę o szczere odpowiedzi.

Postaw piwo autorowi tego posta

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 09:48   

Ja facetem nie jestem, ale napiszę coś :D
Neo napisał/a:
dlaczego nie podrywacie dziewczyn które tylko na to czekają?? Dlaczego wszyscy moi kumple widząc piękną dziewczynę zamiast podejść i porozmawiać ślinią się tylko i głupio uśmiechają?? Dlaczego większość facetów boi się dziewczyn ??
hmm... zalezy o jaką dziewczyne chodzi. Myslę, że masz na myśli normalną, schludnie ubraną dziewczynę, a nie jakąś różową landrynę, która pójdzie z Tobą do łóżka po 1 dniu znajomości. No więc wydaje mi się, że być może faceci z góry zakładają, że skoro ona taka ładna itd. i widać po niej, że ma troche rozumu w głowie, to pewnie jest już zajęta i nie ma sensu do niej podchodzić. Albo też zakładają to, że nie ma po co podchodzić, bo i tak żadnych szans nie ma na wiekszą znajomość. Czym to jest wywołane to nie wiem, ale niby taki mały stereotyp istnieje.
Neo napisał/a:
Jak poderwać to nie jest problem, ale co masz do stracenia podchodząc do dziewczyny??
raczej nic, no chyba, że taki facet - wielki maczo - podejdzie do dziewczyny i zagada jak Johnny Bravo to wtedy może dostać jedynie w pysk i...... może stracić zęby :D

Gosiaczek:P 

Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 12:52   

Paula napisał/a:
być może faceci z góry zakładają, że skoro ona taka ładna itd. i widać po niej, że ma troche rozumu w głowie, to pewnie jest już zajęta
hmmm.. masz racje.. to jest prawdopodobne.. ale wydaje mi się, że nie powinno się tak z góry zakładać :P ja tak nigdy nie zakładam :D <lol> ale to nie ja tutaj się powinnam wypowiadać :P :D ;)

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 13:06   

Ej już mi stąd, sio i to raz. To jest temat dla facetów a kysz.... :luka:

jelOnek
[Usunięty]

Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 15:49   

No więc tak, kolesie któży boją się podejśc, zgadać itd poprostu się wstydzą i zamiast jakoś przełamac ten wstyd, to odwalają różne rzeczy np. krzyczą na panny, rzucają jakieś głupie hasła itd. (znam kilku takich osobników) :D Moim zdaniem 3eba być pewnym siebie a wtedy człowiek zdobędzie to czego chce :P

Ja osobiście (chyba) nie podrywałem dziewczyny, jakoś nachalnie, ani w jakiś dziwny sposób - f**k, ja chyba w ogóle nie podrywałem lasek :lol2:
Bo ja jestem wstydliwy :P

Królewna_Lufka 

Wysłany: 13 Wrzesień 2006, 18:37   

jelOnek napisał/a:
Ja osobiście (chyba) nie podrywałem dziewczyny, jakoś nachalnie, ani w jakiś dziwny sposób

dobrze, że w czasie przeszłym to napisałes :rotfl:
bo ja Ci dam wyrywać jakies lachony :killer:
:rotfl:
jelOnek napisał/a:
f**k, ja chyba w ogóle nie podrywałem lasek

właśnie, własnie bo to ja Ciebie poderwałam :lol2: zarcik oczywiście, Ciebie akurat nie :hahaha: :rotfl:
a tak juz zupełnie serio mówiąc to też nie mam pojecia dlaczego wielu facetów boi się zagadać do dziewczyn. Przecież one nie gryzą [chociaż nie co do wszystkich moge być tego pewna :lol2: ] jak sam napisałes Michał, ze przecież nie ma nic do stracenia :D dokładnie się z tym zgadzam :) można jedynie zyskać. :D zyskać albo dziewczyne, albo jakieś pouczenie jak w przyszłości nie robić bo się to nie sprawdza :P
Ogólnie to ja nie widze przeszkód, żeby to też te dziewczyny podchodziły i zagadywały do chłopaków :P bo cóż w tym złego :D
Ja osobiście nie mam wielkich problemów z nawiązywaniem nowych znajomości :P raczej bardzo wstydliwa nie jestem :D
Ale teraz jest mi to zupełnie niepotrzebne [mając na myśli oczywiście męską część społeczeństwa :D ] bo mam swojego najcudowniejszego Misia :serduszka: hihi ;)

RaDiO 

Wysłany: 15 Wrzesień 2006, 12:00   

boją się odrzucenia wyśmiania zpoliczkowania zrobienia z siebie pośmiewiska, boją się presji otoczenia. wizerunek dla nich jest wazniejszy - wizerunek twardziela który na dziewczyny krzyczy "dupy" bo koledzy patrzą a do laski jak ją gdzieś znajdzie przez przypadek (bo niektóre podobno podnieca jak sie na nie krzyczy "dupa" "lala" ze o innych nie wspomne :D :D to w zacisznym koncie mówi ze ją kocha :D :D

coraz mniej osób wogóle wie jak prowadzic konwersacje :/

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 17 Wrzesień 2006, 23:41   

Aż 2 Panów się wypowiedziało istny sukces :lol2:

Te teksty to poprostu totalna głupota, w ten sposób napewno im nie zaimponuje a wręcz dziewczyna uzna takiego kolesia za idiote kompletnego.

Cytat:
boją się odrzucenia wyśmiania zpoliczkowania zrobienia z siebie pośmiewiska, boją się presji otoczenia.

Ale czmu taki facet który kultularnie podchodzi do kobiety miał by zostać zpoliczkowany ? Jeśli przykładowo zaprosił by ja na kawę czy gdziekolwiek indziej. Boją odrzucenia ale nie chca do końca życia być kawalerami. Troche to dziwne no ale cóż.
Podchodząc do kobiety nigdy nie stoimy na przegranej pozycji. Przecież i ona nie zna nas a my jej. OPbydwoje mamy czyste karty. A kto nie próbuje ten nie żyję pełnią życia.

RaDiO napisał/a:
wizerunek dla nich jest wazniejszy - wizerunek twardziela który na dziewczyny krzyczy "dupy" bo koledzy patrzą a do laski jak ją gdzieś znajdzie przez przypadek (bo niektóre podobno podnieca jak sie na nie krzyczy "dupa" "lala" ze o innych nie wspomne :D :D to w zacisznym koncie mówi ze ją kocha :D :D

Takie zachowanie jest karygodne. Mam sporo znajomych, któzy lubia porzucać tekstami w kierunku dziewczyn ale jak przychodzi co do czego to nagle zapominają jezyka w gębie.

Teksty typu "dupa" czy "lala" mają byś podniecające dla kobiety pierwsze słysze. Prędzej je obrażają bo dupe to każdy ma swoją a lale może sobie kupić w sklepie. Jestem kompletnie przeciwnym używaniu takich słów w kierunku kobiety.

bogusia 

Wysłany: 10 Listopad 2006, 18:45   

Neo napisał/a:
Ale czmu taki facet który kultularnie podchodzi do kobiety miał by zostać zpoliczkowany ? Jeśli przykładowo zaprosił by ja na kawę czy gdziekolwiek indziej. Boją odrzucenia ale nie chca do końca życia być kawalerami. Troche to dziwne no ale cóż.

tu nie chodzi o to ze wy boicie sie zostac kawalerami, tylko o to ze gdy chcecie zaprosic
nieznajomą na kawe lub cos w tym stylu boicie sie odmowy, bo nie każda kobieta umówi sie z nieznajomym facetem, takie jest moje zdanie........
Neo napisał/a:
Przecież i ona nie zna nas a my jej.
no właśnie a jak on okaże sie psychopatą.........wiecej nic nie pisze bo to forum dla panów

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 22 Listopad 2006, 02:52   

bogusia napisał/a:
tu nie chodzi o to ze wy boicie sie zostac kawalerami, tylko o to ze gdy chcecie zaprosic
nieznajomą na kawe lub cos w tym stylu boicie sie odmowy, bo nie każda kobieta umówi sie z nieznajomym facetem, takie jest moje zdanie........

Wiesz co masz rację, boimy się, mnie z czasem udało się to przemuc ale za czasów I klasy liceum nie bardzo mi to wychodziło, a teraz przychodzi z łatwością ;)

Hmm a reszta Panów nie ma nic do powiedzenia, co jest z Wami? Może się wstydzicie.. ;)

Nobody 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 14 Marzec 2007, 19:17   

"Bez gadania nie ma rwania" - tak jakoś mi się rymnęło :P

Trzeba oczerowac naszą wybrankę na samym początku a potem to już jakoś z górki :D bynajmniej mnie się tak udało :D

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być razem z nami
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com :P

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 15 Marzec 2007, 11:00   

Nobody napisał/a:
"Bez gadania nie ma rwania"
zależy też jakie to gadanie jest, bo jak smętne i nudne to adios :D Poza tym wszystkim kobietom radziłabym uważać na takie gadki facetów, bo równie dobrze taki wydający się w porządku inteligent może nam nakłamać, nawciskać kitu, oczarować itd itp, żeby tylko wyrwać panienkę na jedną noc :| Oczywiście nie twierdzę, że wszyscy są tacy :D no ale niestety są i takie elementy :/

Nobody 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 26 Marzec 2007, 16:34   

Paula napisał/a:
bo równie dobrze taki wydający się w porządku inteligent może nam nakłamać, nawciskać kitu, oczarować itd itp, żeby tylko wyrwać panienkę na jedną noc
Wiesz to działa zawsze w dwie strony :)

A rozmawiać tzreba umieć,bo na pewno jeśli ktoś będzie dukał lub mówił 1 wyraz na 30 sekund to z pewnościa nie uda mu się oczerować dziewczyny.

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być happy

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 28 Marzec 2007, 17:29   

Paula napisał/a:
wydający się w porządku inteligent może nam nakłamać, nawciskać kitu, oczarować itd itp, żeby tylko wyrwać panienkę na jedną noc
Chyba tacy rzadko się zdarzają...

Nobody napisał/a:
"Bez gadania nie ma rwania" - tak jakoś mi się rymnęło
Mówić można wiele, kwestia czy potrafisz na tyle zainteresowac drugą strone aby właczyła się do rozmowy a nie tylko biernie słuchała. Wiadomo, rozmowy o pogodzie, z tym jakie kolory się lubi raczej nie przynoszą dobrych efektów.

Nie ma ogólnej jakiejś zasady jak prowadzić rozmowy z kobietami, gdyż każda jest inna :) i do każdej trzeba mieć inne podejście.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nobody
Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 30 Marzec 2007, 16:06   

Nobody napisał/a:
Wiesz to działa zawsze w dwie strony :)
no raczej jest więcej mężczyzn, którzy wciskają kobietom kit, niż kobiet, które wciskają kit mężczyznom. Jakby nie było to większa jest liczba podrywających facetów niż podrywających kobiet :D Niby jest przyjęte, że to facet musi poderwać dziewczynę :lol2:
Nobody napisał/a:
A rozmawiać tzreba umieć,bo na pewno jeśli ktoś będzie dukał lub mówił 1 wyraz na 30 sekund to z pewnościa nie uda mu się oczerować dziewczyny.
no z tym się w zupełności zgadzam :) Fajnie, że zainteresowałabym się kimś kto mówi tylko "cześć" i "papa" :| Facet powinien czymś zainteresować kobietę, żeby ona była jego ciekawa, a nie znudzona jego opowieściami itd. I dobrze by było, żeby taki facet był szczery a nie klekotał bzdury tylko po to, żeby złapać dziewczynę w swe sidła :D ( łóóóó jak to zabrzmiało :D )
Neo napisał/a:
Chyba tacy rzadko się zdarzają...
co do takich inteligentów, to może i rzadko się zdarzają, no ale jednak są i tacy niestety :|

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Nobody
Nobody 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 9 Kwiecień 2007, 19:28   

Paula napisał/a:
Facet powinien czymś zainteresować kobietę, żeby ona była jego ciekawa, a nie znudzona jego opowieściami itd.
wiesz kobieta również musi mieć to coś , bo nawet jeśli facet będzie gadał do rzeczy to ona może nie sprostać jego oczekiwaniom :)

Paula napisał/a:
Jakby nie było to większa jest liczba podrywających facetów niż podrywających kobiet :D
A to dlatego, że tak się już to utarło w dziejach :P

Cytat:
Nie ma ogólnej jakiejś zasady jak prowadzić rozmowy z kobietami, gdyż każda jest inna :) i do każdej trzeba mieć inne podejście.
dobrze gada polać mu :lol2:

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być happy

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 10 Kwiecień 2007, 11:05   

Nobody napisał/a:
wiesz kobieta również musi mieć to coś , bo nawet jeśli facet będzie gadał do rzeczy to ona może nie sprostać jego oczekiwaniom :)
no wiem kurcze :) tylko nawiązałam do jednej ze stron :D
Cytat:
A to dlatego, że tak się już to utarło w dziejach :P
dokładnie, to już jest po prostu utarta sprawa, że to facet ma poderwać dziewczynę, a nie na odwrót.. chociaż są i wyjątki :D

bogusia 

Wysłany: 19 Kwiecień 2007, 20:52   

Paula napisał/a:
dokładnie, to już jest po prostu utarta sprawa, że to facet ma poderwać dziewczynę, a nie na odwrót.. chociaż są i wyjątki :D
i to ja kochana jestem jednym z tych wyjątków,jak dobrze pamiętam to ja 11 lat temu zabiegałam o mojego męża i wcale sie tego nie wstydzę powiedzieć :P dlaczego to zawsze facet ma o wszystko zabiegać? mamy XXI wiek a nie epokę kamienia łupanego :)

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 09:29   

bogusia, no więc jesteś wyjątkiem od reguły :D Zresztą ja tam jakoś zawsze wolałam być zdobywana :D Poza tym dawno dawno temu byłam bardzo nieśmiała i... bez komentarza w ogóle :| czas mnie trochę zmienił i myślę, że na lepsze :D

Nobody 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 14:10   

Paula napisał/a:
dokładnie, to już jest po prostu utarta sprawa, że to facet ma poderwać dziewczynę, a nie na odwrót.. chociaż są i wyjątki
ja lubie być adorowany i chyba każdy kubi ;)

No faceci co jest z Wami wstydzicie się powiedzieć jak podrywać nasze kobietki ? ;)

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być happy

MALY 

Wysłany: 3 Maj 2007, 20:52   

ja mam wiosen ile mam i nadal nie moge znajść dziewczyny, bo poprostu mam z tym malutki problem. zgrywanie twardziela w moim przypadku nie ma sęsu bo taki nie jestem ja raczej jestem zwykłym nie powiem że nudnym facetem i dlatego mam z tym problem

Michał 

Otrzymał 19 piw(a)
Wysłany: 4 Maj 2007, 00:56   

MALY, każdy ma inny charakter i nie odrazu trafi na kobietę której spodoba się dana osobowość faceta :P

Nie wiem czy jesteś tym samym Łukaszem który mieszkał w UK jeśli tak potwierdź, wtedy napisze co i jak ;)

MALY 

Wysłany: 4 Maj 2007, 11:50   

@NEO niestety to nie ja. W UK nawet nie byłem ale jak masz jakies sugestie i propozycje to czekam

zonk486