jako że powstał podobny temat [czyli narzekanie, narzekanie..] na temat softu.. to ja sobie ponarzekam na mikrolab xD
bo poniewaz mieszkam na przedmieściach to innego sposobu niż internet droga radiowa właściwie nie ma.. [chyba ze satelitarny albo coś a'la blueconnect]. Musialem wziac pod uwage oferty firmy Soft-Partner i Mikrolab.. innych nie rozpatrywałem gdyz iz rozpatrzyłem tylko te dwie możliwości..
o tóż chodzi mi głównie o to ze problemy sa te same jakie sa z softem [wiadomo - net radiowy ] ale cóż.. ja w tym momencie nic nie mogę zrobić.. jak tylko albo zmienic providera albo zmienić sposób połączenia
18. Nudzi ci się? To nie zakładaj bzdurnego tematu, lepiej poczytaj sobie książkę lub pooglądaj telewizję. No, albo na kompie pograj . ;)
Pomijam ilość błędów która zrobiłeś, bo co 2 wyraz miał błąd... poprawiłem to bo nie mogłem na to patrzeć.
Jeśli chodzi o internet radiowy, to należy mieć odpowiednią antenę i ulokować ja w dobrym miejscu i internet chodzi jak ta lala. Jak widać w twoim przypadku masz antenę wielkości spodka do kwiatka, bo kiedyś takie montował Mikrolab...
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Na mikrolab narzekałam nie raz . . .!! Ale powiem szczerze że ostatnio się polepszył Więc moje narzekanie się skończyło . . . i mam nadzieje, że już więcej się nie powtórzy . . .
adex89 zobacz czy Towoja tuba (czy co tam masz) jest dobrze ustawiona
u mnie takze ten szit funkcjonuje jakby chcial a nie mogl... bardzo czesto nie ma internetu, (takze mieszkam na 'przedmiesciu'). dwa tygodnie temu odcinali mnie regularnie w kazda niedziele po godzinie 14 i czasem w tygodniu ok godziny 17. Na poczatku zdazalo sie ze o godzinie 12 nie bylo, wiec probowalem sie dodzwonic z negatywnym skutkiem, musialem czekac... wspomne jeszcze o tym ze rachunki nie przychodza juz poczta, trzeba sie o nie upominac a to jest juz chyba ponizajace...
nikomu nie polecam internetu radiowego, zwlaszcza z firm: Soft i Microlab.
Mój sąsiad ma mikrolaba i nie narzeka. Ale też w sumie on przeglada głównie strony nie ściaga. Bo z transferami to bywa różnie, raz jest a raz go nie ma.
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com