Tak bardzo chccieliście ten dział, ale chyba wszyscy się przeraziliście,że naprawde będzie w
nim trzeba zamieścić zdjęcia. Zacznę pierwszy nie będa to fotki moje tylko naszego
kochanego miasta. Są to zdjęcia z mojej kolekcji, miłego oglądania. Jak poskanuje inne
napewno zamieszczę.
Pozdrawiam
Witam a o to dwie najlepsze fotki Piotrkowa Nocą
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
wOw !!! super fotki Najbardziej mi sie podoba patrząc od góry foteczka nr 4, 7, 9, 13 no i oczywiście te dwie ostatnie zaje****e są po prostu aż ma się ochotę teraz wyskoczyć na spacerek
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 2006, 08:01
Zdjęcia śliczne , aż niedowiary, że Piotrków może tak wyglądać .
Najładniejsze moim zdaniem dwie ostatnie pozycje.
Niech się tylko zrobi ciepło to też wyskocze i pstrykne pare fotek. :cool:
**SanDra**, nie smutaj się każde miasto ma w sobie jakiś swój tajemniczy urok Tak samo jak Piotrków i Opoczno też coś w sobie ma
Pozdrówki
Hmm.. super wieża cisnień wygląga Fajnie, fajnie :hyhy:
ja kocham noc... i zdjęcia noca... maja nipowtarzalny klimat... i Piotrków wyglada 100 razy lepiej niz w dzien no... napewno moja szkola
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 5 Marzec 2006, 03:18
Nowe zdjęcie też bardzo mi się podoba, ale i tak nie przebije moich faworytów (tj. dwuch ostatnich fotek z pierwszego postu).
stacha napisał/a:
i Piotrków wyglada 100 razy lepiej niz w dzien
Dla mnie Piotrków ma tyle samo dziennych uroków, jak i nocnych.
Jeden budynek ładnie wygląda w świetle słońca, a w nocy może być słabo oświetlony i wtedy traci swój urok.
dobrez piszesz Nobody nie umiemy tego docenić ale śliczny jest Piotrków nocą jak i za dnia i niektórzy dziwia sie czemu ja nie chce z tej brzydko móiwąc "dziury" wyjechać?? bo jest to moje miasto i tu są moi znajomi :) Aha Michał usmiechne się do Ciebie o te fotki to mi je prześlesz są przeczudowne :D:D
No wiec i tu wrzuce cos od siebie. Kiedys podczas powrotu do domu miałem przy sobie cyfrówke i postanowiłem uwiecznic na zdjęciach nasz "piękny" zabytkowy dworzec PKP. Fotki wyszły troche smieszne aczkolwiek ciekawe wg. mnie Pozdrawiam i proszeo opinie
kozak, takie proste a jednak w sobie coś ma zwykła stacja pkp, zwykły pociąg.. fajne uczucie jest jak stoi się na tym górnym przejściu w momencie jak jedzie pociąg
kozak odnosnie zdjęc to mogę powiedzieć ta fotka numer jeden wygląda jak by ten śniego został dodany w programie graficznym idąc dalej fotka numer 2 wygląda tak jak by wszyscy opuścili nasze miastoo... cisza i harmonia. Przy ostatniej zastanawiam się skąd ja to zdjęcie znam bo w moich zbiorach również mam to zdjęcie... i co najlepsze w identycznym ujęciu i również zimą, mały zbieg okoliczności mamy hehe.
Pozdrawiam
Słowo do dj Neo: Wszystkie fotki są prawdziwe i mojego autorstwa. Pierwsza fotka robiona była na manualu a ze mam małe doswiadczenie to jest ona poprostu niedoswietlona i dlatego te płatki sniegu są tak jasne. Poprostu przypadkiem wyszło zdjęcie które mnie sie akurat spodobało. Co do drugiej fotki sie zgadzam a jesli chodzi o trzecią to wiem o którym zdjęciu mówisz. Tez je kiedys widziałem na innej piotrkowskiej stronce ale jest miedzy nimi mała różnica. Otóz tam snieg jest bardziej bielszy i pociąg dopiero wjeżdza na peron a u mnie jest juz w całości. Tak wiec mam nadzieje ze rozwiałem twoje wątpliwosci co do autentycznosci moich fotografii. Pozdrawiam
Kozak hmm ja nie podwarzam ,że nie jesteś autorem tych fotek. wiadomo,zawsze można znależc jakieś podobne. Własnie tak sie zastanawiałem nad ta pierwsza,i to niedoświetlenie też mi przyszło na myśł ,ze to też może być własnie to. Co do ostatniej fotki to dokładnie tak jak piszesz na tamtej fotce pociąg dopierowjeżdza na peron a na twojej już sobie stoji. Przy tej fotce na której widać jak pociąg wjeżdża na peron można zauważyć taką smuge za pociągiem.. tak jak by sie obraz przesunął.
Neo, fajna fota.. taka ponura, a zarazem tajemnicza.. i super ujęcie tego drzewa w świetle latarni Wygląda jakby płonęło
Gdybym miał normalny aparat lub cyfrówke normalna a nie aparat w telefonie. Zdjęcie wygladało by jeszcze lepiej. A tak to lipa bo jakośc jest do bani. Można zrobić wiele ciekawych fotek na które ludzie zwrócą później uwage. Tylko trzeba to zobaczyć innym oczami.
Neo, ale jak na nasze badziewie SE K300i to i tak nieźle Ci wyszła fotka Wiadomo, że zdjęcie z normalnego aparatu albo z cyfrówki byłoby bardziej wyraźniejsze i bardziej przejrzyste niż ze zwykłego telefonu