W zasadzie wszystko czego chcecie się dowiedzieć o nas znajdziecie na stronie http://www.polnoc.rox.pl .
Trochę informacji o zespole:
Muzyka: trudno powiedzieć:). Coś rockowego z wstawkami cięzkimi. Nie utożsamiamy się z nikim ani ni porównujemy, ponieważ kształtujemy swoje pojęcie i kierunek muzyczny.
Skład:
Wokal: Dominik Radio Michalski
Gitara 1: Piotr Uhle
Gitara 2: Marcin Wiciu Witkowski
Bas: Wiktor Viku Warmus
Perkusja: Barłomiej Łysy Błaszczyński
Witam was serdecznie u nas, przejżałem sobie Wasza stronke prezentuje sie niezle. Kawałeczki jak narazie te które sie znalazły na waszej stronce sa super... Ciesza mnie slowa,ze nie utożsamiacie sie z innymi zespołami. Pozdrawiam i czekam na dalsze informacje o tym oc z Wami dalej bedzie.
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
ale chłopaki są uparci, no :looka: człowiek chce umieścić ich mp3 na stronie niezależnych radia (nie mylić z wokalistą ) łódź a oni buu :looka: to nie! nie będę się prosić. A co do muzyki, to momentami mi pod Come troszke podlatywało, ale jak się bardzoej wsłuchałam, to jednak moje wątpilowści zostały rozwiane i się z tego powodu bardzo cieszę
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
A niby uważasz,ze nie posiadając weny człowiek jest w stanie coś stworzyć... bo ja powiem ,ze raczej nie Czekam na jakieś nowe kawałki, co.ś w stylu Irish ze skrzypcami. Poprostu zakochałem się w tym kawałeczku
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Wiciu [Usunięty]
Wysłany: 20 Luty 2006, 20:24
Tiaa. Wenna jest właśńie bardzo potrzebna. Bo bez niej możemy robić kupę kawałków przy której nikt a tym bardziej my się nie będziemy bawić. Muzyka ma pokazywać co myślimy. A bez wenny w postaci odpowiedniego wyrazu tych przemyśleń wszystko to będzie lipa a nie muzyka:P.
Zgadzam się z tym co Wiciu napisałeś, również zajmuje się tworzeniem muzyki akóratnie innego gatunku ale to już inna bajka. nie problem jest nagrać jakiś kawałek, ale ma on być odzwierciedleniem po częsci tego jacy jesteśmy mamy się z nim utożsamiać. Tak jest bynajmnije w moim wypadku. Moje kawałki powstawały w róznych okolicznosciach, zależnie od nastroju i wielu innych czynników.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Cóż, przeżywamy właśnie dużą (a przynajmniej ja) fascynację właśnie dekami i taką zabawą. Może kiedyś uda się nam zebrać i coś razem stworzyć? :luka:
A jeśli chodzi o wenę to nawet Watykan niedawno wydał jakieś rozporządzenie, w którym mówił, że apeluje do wszystkich pisarzy, aby nie pisali, jeśli nie mają weny... nawet nie głupie...:p
_________________ Wszystkim bezproduktywnym lunch-maniakom mówimy NIE!!!!!
Zapraszamy do testowania strony na nowym serwerze www.polnoc.livenet.pl . Narazie jest testowo, więc wszystkie błędy prosze nam powytykać a postaramy się to nadrobić jak najszybciej.
Pozdrawiamy
załoga Północy:)
powiem tak wybraliscie sobie najgorsza firme hostingowa jaka tylko istnieje, rzecze wam tam powodzenia. Szlak was trafi jak cos nie bedzie działało, nie mozna tam nic załatwic z administratorami. HOSTING KASZANA ! Zagadajcie sobie z Neo on jest zorientowany, która firma hostingowa jest niezawodna i nie ma z nia problemów. A strone wszyscy znamy
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
wiem, że znacie, ale chciałem, ebyście sprawdezili czy i tu wszystko chodzi.
A jeśli chodzi o ów serwer, to gdzieś nam się obiło o uszy, że mogą być jakieś dymy, ale na livenecie jest wszystko, czego potrzebujemy (jakieś DNSy i inne syfy), żeby potem z tą stronką jakoś iśc do przodu no i w sumie nie jest tak strasznie drogo... chyba że DJ NEO mógłby coś polecić...:)
A ja Dominika znam :D ale on mnie nie pamięta ale sobie przypomni - bo ja się o to już postaram :hyhy: i Ty Dominiś też się staraj bo jak nie to zwrócę się do Twojego brata o pomoc jeszcze albo inne siły wynajdę bo mało ich nie jest
Ogólnie to nie słyszałam nigdy nic o zespole Północ (zacofana jestem - wiem - ale tylko czasem, żeby nie było :luka: ) ale postaram się to nadrobić jak gracie coś rockowego to już mi się podoba
Pozdrówki
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
nie czaruję ja tak nie umiem jak Ty no nie słyszałam, ale nadrobie to a rocka lubię więc z góry zakładam, że mi się spodoba
stacha napisał/a:
Paula napisał/a:
A ja Dominika znam
i wszystko :D
no bo go znam a on mnie i nie czaruje kurde ej no.. za kogo mnie masz.. no ej
buziaki chłopaki :*:*:*:*:*:*:*
jak ja????????? ej... ja nie czaruje ile razy mam Ci powtarzać ?
chłopaki mam nadzieje, że wam gościu na maila odpisał i że pojedziecie sobie na przeglądzik
_________________ Widzisz tę noc? Takie noce sie karmi...
jakiej wazeliny :luka: ja chciałam być tylko miła (zresztą zawsze taka jestem - chyba :luka: )
stacha napisał/a:
ja nie czaruje ile razy mam Ci powtarzać ?
tiaa a łyżka na to niemożliwe
Ostatnio zmieniony przez Paula 27 Luty 2006, 21:57, w całości zmieniany 1 raz