Akcja Przebojowe Lato - Bijemy rekordy z siłą muzyki to jedna z największych imprez plenerowych w Polsce i jedno z najważniejszych wydarzeń muzycznych tego roku. Organizatorzy akcji przygotowali „miasteczko” pełne atrakcji, liczne konkursy oraz występy gwiazd polskiej i zagranicznej sceny muzycznej. Koncerty odbędą się 31 sierpnia br. na boisku przy Szkole Podstawowej nr 12 w Piotrkowie Trybunalskim. Wystąpią: Paweł Kukiz i Piersi, Blue Cafe oraz zespół September. Imprezę poprowadzą Krzysztof Ibisz oraz Rafał Bryndal.
ja już po Przebojowym Lecie. Super było tyle mogę powiedzieć... gardło trzeba leczyć . Pogoda nawet dopisała oby i tak było w Piotrkowie. T.Love dał u nas czadu. Zazdroszcze wam występu September Pozdrowionka.
Nobody, sama się nad tym zastanawiam. Przecież na tym boisku nie ma warunków do przeprowadzenia "takiej rangi" koncertu.Zespoły przyzwoite, zobaczymy czy będzie to playback czy też i nie
Huczne zakończenie tegorocznych wakacji, jak nigdy.
a ja bym to i to chciał T.Love dali czadu u nas że hoho, legenda i tyle...... A September z chęcią bym na żywo obejrzał i usłyszał, lubie jej klimaty również.