Chodzi o to zeby nie wpasc w bloto, ostatnio z Michalem sie wybralismy w celu poszukiwania lokalu zastepczego ktorym jest obecnie "1 - dynka" ale trzeba bylo najpierw znaleźć lokal który by się nadawał, a zdjęcia są z wycieczki, co tu jest do rozumienia
Ostatnio zmieniony przez Raven 23 Sierpień 2006, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
No Łukasz dobrze, że wyjaśniłeś bo szczerze to jak pierwszy raz przeczytałam Twojego pierwszego posta w tym temacie to pomyślałam, że chyba coś majaczysz :hyhy: a teraz wszystko jasne
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Neo co do pierwszej foty Twojej to chyba mieliście mysli samobójcze co ?
Co do drugiej foty, super lokal ważne że na głowe nie bedzie nam kapać :hahaha: a jest tam kibelek jak coś ? bo jak nie to ja nie idę
Trzecia fota... hmm... ale bryki :oczami: zawsze marzyłam o takiej
Samobójcze hmm nieee, zbyt nisko i za małą widownia. Odnosnie lokalu, to tak jest tam kibelek. Owtwierasz drzwi, wystawiasz tyłek a próg i heeeja :hahaha:
Co do rybek to dobrze ,że się już nie ruszały bo tak to, została by z nas mała czerwona plamka
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Samobójcze hmm nieee, zbyt nisko i za małą widownia.
ale masz wymagania :rotfl:
Cytat:
Odnosnie lokalu, to tak jest tam kibelek. Owtwierasz drzwi, wystawiasz tyłek a próg i heeeja :hahaha:
czyli tak jak myślałam ehh... w ogóle się nie starasz, żeby był jakiś komfort.. nawet kibla w lokalu porządnego nie bedzie :/ szczyt chamstwa
Cytat:
Co do rybek to dobrze ,że się już nie ruszały bo tak to, została by z nas mała czerwona plamka
chyba "bryk", a nie "rybek" :hahaha: .... no to spełniłoby się Twoje i Łukasza marzenie o samobójstwie