A to rybki nie moje, tylko znów mojej siorki pełen zwierzyniec ma jeszcze psa, ale nie mam fotek Tofika kiedyś cyknę to wstawię A jak na razie rybki zdjęcia nie najlepszej jakości, bo robione komórką, ale coś tam chyba widać :hyhy:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Gosia no u mojej siorki się niektóre ugotowały bo nie wiadomo czemu za wysoka temperatura była w akwarium i takie ładne przeźroczki zdechły buuu... no ale teraz są nowe rybki
no no rybki fajniutkie kolorowiutkie też miałam chyba z pięć jak byłam mała ... w takim big słoiku ... ale "ktoś" im zamiast jedzenia wsypał popiołu od fajek no i podechły o_O
_________________ .nie wszystko co pozytywne jest realne. ;|
fajne fajne ogólnie chciałabym miec rybki ale w domku jednorodzinnym i tak zeby to akwarium było w ścianie i oddzielało powiedzmy salon od kuchni hie hie ale marzenia :oczami:
moje albo wyskoczyly z akwarium albo sie nawzajem pozagryzaly a resta to ine pamietam
bosze to jak się pozagryzały to musiałaś mieć jakieś odmiany, które nie mogły przebywać ze sobą :d a jak wyskoczyły to nie wiem co Ty im tam dawałaś RedBulla czy co
SaGa napisał/a:
też miałam chyba z pięć jak byłam mała ... w takim big słoiku ... ale "ktoś" im zamiast jedzenia wsypał popiołu od fajek no i podechły
bosze po raz 2 a może to Ty tego popiołu wsypałaś im i teraz zganiasz na niewiadomo kogo :luka: przyznaj sie ino roz :looka:
Marlenka napisał/a:
ogólnie chciałabym miec rybki ale w domku jednorodzinnym i tak zeby to akwarium było w ścianie i oddzielało powiedzmy salon od kuchni
też kiedyś o takim czymś podobnym marzyłam żeby akwarium było albo na całej ścianie albo w ścianie świetna sprawa a wieczorem jak romantycznie jest wtedy :oczami: zgaszone światło, rozpalony kominek, cichutka muzyka, lampeczka winka... i tylko podświetlone akwarium z rybkami :oczami: łoo... aż się rozmarzyłam
Śliczne rybcie Ja tez keidyś chciałam mieć rybki ale niestety jakoś to marzenie nigdy sie nie spełniło a podobno rybki są świetnym środkiem relaksacyjnym i uspokajającym Paula, Twoja Siostra ma naprawde fajne akwarium i rybki
no ja ale miałam siedem lat lubiłam je, ale nie wiedziałam, że nie lubią jeść popiołu
wiedziałam teraz to się nie tłumacz zabiłaś rybki
***AnuśŚ*** napisał/a:
a podobno rybki są świetnym środkiem relaksacyjnym i uspokajającym
nio to jest chyba prawda teraz jak tydzień byłam u siorki to spałam w pokoju, w którym stoi akwarium i co wieczór przed snem leżałam sobie na łóżku i patrzyłam się na rybki jak sobie śmigają w wodzie mała rzecz a cieszy
***AnuśŚ*** napisał/a:
Twoja Siostra ma naprawde fajne akwarium i rybki
dzięki też mi się podoba
to jak się pozagryzały to musiałaś mieć jakieś odmiany, które nie mogły przebywać ze sobą :d
a tutaj musze Cie zaskoczyc bo to byly same głupiki i sie pozagryzały a co do pokarmu.. to na pewno nie karmilam ich red bullem
Co do waszych marzeń.. hi hi kazdy mial chyba kiedys podobne marzenia.. bo takie akwarium="sciana" to zajefajna sprawa hi hi
nie czepiam się, tylko napisałam, że głupików nie ma
nie zabiłam... chciałam je nakarmić i cicho już no
chciałaś je nakarmić popiołem od fajek APEL no takich rzeczy to świat nie słyszał jeszcze nowa karma dla rybek firmy S'AGA : popiół :hahaha:
a też prawda tylko problem byłby wtedy gdy nikt w domu by nie palił :d i skąd popiół wziąć :d trza by było zacząć palić tak porządnie
też kiedyś o takim czymś podobnym marzyłam żeby akwarium było albo na całej ścianie albo w ścianie świetna sprawa a wieczorem jak romantycznie jest wtedy :oczami: zgaszone światło, rozpalony kominek, cichutka muzyka, lampeczka winka... i tylko podświetlone akwarium z rybkami :oczami: łoo... aż się rozmarzyłam
łooo jesooo ale żeś ochoty człowiekowi narobiła :oczami:
łooo jesooo ale żeś ochoty człowiekowi narobiła :oczami:
dobrze, że za marzenia się nie płaci ale takie coś to po prostu ohh ahh i ehh :oczami: