Moja Kochana Sabunia :kiss: bosz.. jaki słodziak z niej jest to masiakra kocham tego psiaka jak swojego, bo jest cudowny i śliczniutki fakt faktem za pierwszym i drugim razem to chciała mnie pożre ale później zobaczyła, że ciotka Paula jest :ok: i mnie polubiła
Marlenka napisał/a:
jak pozna człowieka to go uuuwielbia moja Sis cos o tym wie
nio i właśnie o tym mówię
A właśnie.. będę musiała sobie moją kurtkę białą wypra, bo Sabcia mi posliniła
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Hmm ja Sabe widziałem pierwsyz raz hmm w zeszłym roku w Wakacje . ale dopiero teraz w ubieglą środę miałem okazje się z nia chwile pobawić 1 na 1 . Marlenka jakoś nie wieżyła,że ona mnie nie ugryzie A pies potrafi poznać swojego
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Za to mnie Sabcia już z daleka poznaje i tam żadna smycz niepotrzebna ani nic ooo a jutro kurtka leci do pranka :/
Buziaki :kiss:
Krzysiu zamiast skomentować mojego przeczudownego psiaczka to Ty mi tu o piwie i zieleni piszesz
Hmm.. no ładny, ładny. Tylko, że ja wole koty szczerze mówiąc. Jak już będe mieszkał sam to pewnie sobie jakiegoś sprawie co by mi przy śniadaniu mruczał...
_________________ Szatan widzi wszystko.... żyj tak, aby oglądał z zainteresowaniem! ;]
poważnie wolisz koty bo słuchaj jeśli chcesz to ja mam na wydaniu małe kotki teraz maja po jakiś miesiąc i są prześliczne tylko prosiłabym nie robić z nich żadnych potraw
chyba kocie udka ostatnio łabędzia piekłeś... ehś ptaki jedza ptaki straszne....
Ja tam wole psiaki, a Sabcie kocham jak swojego psiaka Kochana Menda Faszystowska z niej :hyhy: wczoraj to nawet bez kagańca przy mnie była i mnie nie chciała pożreć LOL kocha mnie i tyle, to widać, prawda Sis :luka:
Dla Sabci :kiss:
Dla Sis :kiss: z
od niedawna już nasze wspólne podziel się no.. nie bądź taka
Marlenka napisał/a:
a no prawda prawda :hyhy:
ja zawsze mówię prawdę
no dobra podziele sie zeby nie było że egoistka jestem
jupii To ja zabieram Ci pół Sabci :hyhy:
Marlenka napisał/a:
Sis my obie szczere jesteśmy zawsze czyż mówie prawde :luka: :kiss:
ba po co kłamać, ściemniać itp? I tak zawsze pędzej czy później prawda wyjdzie na jaw, no nie? :kiss:
no no :hyhy: najszczersze na świecie jesteśmy a jak
a jakby inaczej
Chciałam jeszcze pochwalić Sabcię bo ona tak ładnie łapę podaje jak się o to ją poprosi i grzecznie na dupsku siada jak jej sie to powie a jakiego hopka robi to łóÓó nawet miałam okazję tego doświadczyć ostatnio Jak byłam u Marlenki po Sabcie to jak Sabcia mnie zobaczyła to biegiem do mnie i na klatę (na cyce też) mi sie rzuciła :hahaha: normalnie myślałam, że chce mnie zjeść, ale ona sie cieszyła że mnie widzi :hyhy: ale jak mi pazurami przejechała po cyckach to nie było miłe na szczęście nic nie ucierpiało a Saba mimo, że się na ludzi rzuca z różnych powodów to i tak jest najkochańsza na świecie
no rzuciła się na nią jakby miała chrapke :hahaha: odchylić jej dekold i te sprawy zartuje
a skąd wiesz..może to chciała zrobić ale ja się nie dałam
Marlenka napisał/a:
bo to być mój najukochańszy pies
podziel się no...