Witam. Powiedzcie mi czy słyszeliście juz coś o organizacji miejskiego sylwestra. Czy nasz nowy prezydent zdążył coś zorganizować na mieście na 31 grudnia. CZy tradycyjnie tylko pokaz fajerwerków i nic więcej. Pozdrawiam
Heh nic nie wiadomo o takiej imprezie i raczjej nie bedzie miała ona miejsca. Już kolejny rok z rzędu nie będzie takowej imprezy ze względu na zbyt małe zainteresowanie ludzi, a taka impreza niesie za sobą koszta.
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
No tak. Imprezy nie było raz, drugi to kto sie nią będzie interesował.
Imprezy nie ma bo nie ma chętnych. Nie ma chętnych bo ... nie ma imprezy.
I tu sie kółko zamyka.
Tylko pozazdrościć innym miastom wspaniałej zabawy. Wystarczyła by jedna większa gwiazda i kilka mniejszych i mamy sylwka jak ta lala. Na pewno by się chętni znaleźli A kasa jest bo przecież były prezydent mówił ze skończyliśmy rok budżetowy z nadwyżką.
Tylko jakoś nie ma chętnych do wydania kasy na te "gwiazdy" i jakoś nie ma również ludzi którym by zależało by takim sylwestrze. Ale być może coś się w związku z tym zmieni. Ja jestem za
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.