Wysłany: 12 Marzec 2006, 00:59 VA - Trance Mystery First Rebirth
Witam Wszystkich Forumowiczów i nie tylko.
Dokładnie dziś skończyłem najnowszą moją propozycję kolejny mixiorek leci w wasze ręce świeżutka bułeczka jak zawsze w najlepszym wydaniu. Znajdziecie na niej : 89ers, C-Bool, The Real Booty Babes, DJ Jose oraz wiele innych. Serdecznie Zapraszma do słuchania i oczywiście do późniejszej ocny po przesłuchaniu.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
P.S. okładki w większej rozdzielczosci znajdują sie w pliku rar
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
hmm.. no to ja sobie ściągam oczywiście inaczej bym nie mogła jak przesłucham to cuś napiszę
Buźka Michaś :kiss:
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Zassam, bo napewno warto.
Później wyedytuje posta i napisze co myśle.
No więc nutki w mixie są fajne choć nie wszystkie.
Najbardziej spodobał mi się kawałek na samym początku mix'u ten z tym wokalem,
oraz nutka która wchodzi około 35 minuty.
Ogólnie słucham drugi raz i napewno nie ostatni, bo przypadł mi do gustu.
Neon, dobra robota, oby tak dalej i jak najwięcej tego typu porodukcji. :ok:
Zasysajcie ludzie bo warto.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez jelOnek 12 Marzec 2006, 12:49, w całości zmieniany 2 razy
No własnie słucham sobie twojego dzieła. Szczerze to całkiem fajny mix. Podobają mi sie kawałki wybrane do skręcenia tego mixu. Ogółem fajna muza. Pozdrawiam
jelOnek, dodałem specjalnie pliczek Cue dzięki któremu możesz sobie powycinać poszczególne kawałeki z mixu odpowiednim programem. Chociażby jak Cue Cutter.
Zauważyłem,że sie walnałem w pliku Cue, dopiero teraz zrobiłem zła numerację, ale nie powinno to mieć wpływu na pociecie sobie mixu.
Pozdrawiam
DJ okładeczki już wyglądają super a co do samego mixu to przekonam się jak przesłucham, ale sądze,że bedzie to kolejna udana kompozycja hehe. Pozdrawiam I See next time Edycik bedzie. Pozdrówki
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Mam dla Was taką mała informację mój mix poszedł w Europę:) tak tak dokładnie w obecnej chwili cieszą sie nim ludzie z Niemiec, holandi, Francji i leci dalej. Czy uda mi sie zawitać z nim na wyspach któż to wie Serdeczne podziękowania dla DJ' a Mezzomix i DJ Spooky z Niemiec Dziękkkkiiiiii Wielkie
Michaś a nie mówiłam Ci kiedyś że "kto wie... może będziesz kiedyś tak sławny jak inni DJ'e.." :luka: mówiłam! hehe Gratulacje, bo cóż więcej można powiedzieć :kiss:
A w ogóle przesłuchałam sobie dziś rankiem tego mixa i nikogo nie zdziwi to co powiem: podoba mi się :ok: lubię takie klimaciki tak trzymaj i się nie poddawaj
Poddawac się nie planuje mam nadziej,ż panowie z Niemiec i grup wydających relejsy mi pomogą. Dziś rozmawiałem z przedstawicielem grupy GRAVEDiGGERa zobaczymy jak to bedzie oni beda promowali mnie w środowisku muzycznym. Pozdrawiam
hmm.. no to tym większe są moje gratulacje mam nadzieję, że Ci sie powiedzie i osiągniesz to czego pragniesz
Pozdrowionka
To czego pragnę w muzyce jeszcze nie zostałą osiągnięte ale jestem na najlepszej drodze do tego aby tak się stało ... infoormacja o tym,ze mój mix powędrował w Europę bardzo mnie ucieszyła Nareszcie ktoś docenił to co robie
bo jest co doceniać Napewno nie będą żałować że wypuścili Twojego mixa daleko, daleko w swiat
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 14 Marzec 2006, 07:39
Na wyspach też jest.
Mój szfagier go ma i kumpela.
Więc się rozjedzie jak świeże bułeczki.
Ogólnie szacunek za całokształt tego co robisz. :cool:
Wszystkie kawałeczki jakie zamieszczone sa w mixie sa niesmamowite i wspaniale się przy nich bawi, jeden przypadł mi bardzo do gustu i jest to :
Rob Mayth - Can i get a witness (club mix), coś pięknego:D
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Dj_GaN [Usunięty]
Wysłany: 5 Lipiec 2006, 02:34
zapowiada sie ciekawie ale czy i tak rowniez brzmi????? :kwasny:
zassam i jak cos to Edit