To może i ja cos dorzuce chociaz to nic wielkiego...i wbre temu co mowiłam jest to miłosna poezja...aczkolwiek niezupelnie raz na jakiś czas bywa ,że cos sklece....
Nikt nie zna Ciebie tak jak ja,
nikt nie potrafi Ci tyle dać.
Obraz twej twarzy jest w każdym śnie
a dzien bez Ciebie starconym dniem.
Każdy Twój usmiech drobny ruch ręki
Zaciera żale, niszczy udręki.
Znienawidzony obraz Twych łez
jak cięcie nożem dla serca jest.
Trzymam Twa ręke we własnej dłoni
wszystkie Twe strachy pragne odgonic.
A Twoje serce mego ma puls.
A nasze losy to wspólny kurs.
to ty w kobiete zmieniłes dziewczyne
a moje serce w serce matczyne ...
dla mojego kochanego synka Witka
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten trąba
drow(ka), jestem pod wrazeniem Brawo dla Ciebie ....słowa płynace z Twojego serduszka do twojego synka piekne słowa ..... nasze zyciowe zdarzenia czasami właśnie oddziałowuja na nas .....na Ciebie stanie sie matka podziałało znakomicie .....jeszcze raz Gratuluje tych słów tegoo wiersza oby tak dalej .....Pozdrawiam
Wysłany: 11 Grudzień 2006, 12:16
Mam nadziej3e ,że nie wysmieje mojego "talentu".... ale chciałabym zeby mu sie podobało... nic nie uniesmiertelnia tak ludzi i ich zycia jak tworczość... chociaz to moje cuś to raczej nie sztuka ale moze przez to ktos zapamieta mojego syna...
_________________ koniec i bomba a kto czytał ten trąba
Honorka, Słoneczko przecudny wierszyk Aż mi łezka w oku stanęła jak pierwszy raz go przeczytałam Jakby moja mama za młodu napisała dla mnie taki piękny wiersz to byłabym z niej strasznie dumna, bo wiedziałabym, że od zawsze mocno, a nawet i najmocniej na świecie mnie kocha i zawsze mogę się czuć z nią bezpiecznie Oczywiście nie przeczę, że moja mama mnie nie kocha, bo każdy porządny rodzic kocha swoje dzieciaki jak również i dzieci kochają swoich rodziców ponad wszystko, bo jakby nie było to dzięki naszym rodzicom jesteśmy na tym świecie (czasem dla nas okrutnym) i możemy się cieszyć każdym dniem
Za ten wierszyk masz ode mnie piwko, bo naprawdę jest przepiękny Buziaki dla Ciebie i małego Witusia
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"