Dołączył: 15 Mar 2006 Otrzymał 33 piw(a) Skąd: Piotrków Tryb.
Wysłany: 26 Maj 2006, 17:27 Wrócili ze zwycięstwem
Z okazałym pucharem wrócili z francuskiego Vienne - młodzi piłkarze - reprezentanci Ziemi Piotrkowskiej. Drużyna złożona z młodych zawodników Piotrcovii i Czarnych Rozprza zwyciężyła w Międzynarodowym Turnieju, w którym uczestniczyło 14 zespołów z: Francji, Niemiec, Włoch oraz Portugalii. Wyjazd zorganizowało towarzystwo Wschód-Zachód, którego przewodniczącym jest Władysław Adaszek.
Tu możesz wyrazić siebie
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Wreszcie o tym jest napisane, że tak powiem Wyjazd na ten turniej był, jeśli dobrze pamiętam, jakoś na początku maja, a turniej chyba trwał coś koło tygodnia
Mod Team napisał/a:
Drużyna złożona z młodych zawodników Piotrcovii i Czarnych Rozprza zwyciężyła w Międzynarodowym Turnieju, w którym uczestniczyło 14 zespołów z: Francji, Niemiec, Włoch oraz Portugalii.
no ba mój 11-letni siostrzeniec tam był Jest jednym z zawodników Czarni Rozprza Z tego co mi siorka mówiła to Mati ma talenta :hyhy: ale krótką pamięć, bo miał mi z Francji Wieżę Eiffela przywieźć i...... zapomniał
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"