Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Portal Portal   Regulamin  Pomoc FAQ  Szukaj Szukaj  Grupy Grupy  Foto Galeria Foto Galeria  Profil Profil  Linki Linki  Reklama Zareklamuj Nas  Radio Ławeczka - Piotrków Tryb. Radio 

Poprzedni temat :: Następny temat
Wypadek na Rakowskiej
Autor Wiadomość
#Piotrków 

Otrzymał 33 piw(a)
Wysłany: 10 Lipiec 2006, 19:22   Wypadek na Rakowskiej

Stanisław S. jadący maluchem na ul. Rakowskiej w Piotrkowie nie ustąpił pierwszeństwa ciężarowemu mercedesowi i doprowadził do zderzenia.

Kierowca fiata z urazem brzucha, wstrząśnieniem mózgu i ogólnymi obrażeniami został przewieziony do szpitala. Był pijany, miał ponad 1,2 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Ciężarówką kierował Grzegorz J. z powiatu zgierskiego, był trzeźwy, nic mu się nie stało.

Z kolei w Wolborzu policjanci zatrzymali Ihara B., 42-letniego obywatela Białorusi, który ciężarowym dafem wjechał w ogrodzenie przydrożnej posesji. Okazało się, że był kompletnie pijany - 2,5 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.

Na ul. Sikorskiego w Piotrkowie do wypadku doszło na skutek niezachowania należytej ostrożności. Kierujący ciężarowym samochodem marki INCA 29-letni Jan A. uderzył w tył samochodu Renault Laguna. Kierowca auta osobowego, 56-letni Włodzimierz B. z powiatu łódzkiego wschodniego z urazem kręgosłupa szyjnego trafił do szpitala.

Źródło: Dziennik Łódzki

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być razem z nami
Tu możesz wyrazić siebie :)
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Postaw piwo autorowi tego posta

Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 18 piw(a)
Wysłany: 21 Lipiec 2006, 00:35   

Mod Team napisał/a:
Był pijany, miał ponad 1,2 promila alkoholu w wydychanym powietrzu

Bezmyślnośc ludzka nie zna granic, są stosowane mndaty i zabierane są prawo jazdy. ale to i tak nic nie daje ludzie po spożyci alkoholu dlaje siadaja za kółko. Jak temu zapobiec no jak ? Do ludz nie dociera,ze jak pod wpływem alkoholu siadają za kołko to stanowią zagrożenie dla innych i dla samego siebie.

Mod Team napisał/a:
42-letniego obywatela Białorusi, który ciężarowym dafem wjechał w ogrodzenie przydrożnej posesji. Okazało się, że był kompletnie pijany - 2,5 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.

Takich ludzi powinnno się odrazu wyrzucać dyscypilnarnie z pracy może to by ich czego kolwiek nauczyło.

3 sytuacja jest bardzo czesto spotykana na droga gdyż kierowcy cieżarówek uważaja,że sa krolami szos i ,że taki osoby nic dla nich nie znaczy.

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 21 Lipiec 2006, 12:21   

Mod Team napisał/a:
Stanisław S. jadący maluchem na ul. Rakowskiej w Piotrkowie nie ustąpił pierwszeństwa ciężarowemu mercedesowi i doprowadził do zderzenia.
Najpierw zacznę od tego, że mi to w ogóle jest brak słów na ulicę Rakowską :| szczególnie w rejonie szpitala :| Kto to wymyślił, żeby przy szpitalu ostro zapierd****y (nie jeździły) tiry i ciężarowe samochody :?: :| nie raz byłam świadkiem jak takowe autka śmigały z jakieś 100km/h :| przecież to jest chore i nielogiczne jak dla mnie :/ Tymbardziej przy szpitalu.. gdzie karetki non stop wyjeżdżają i przyjeżdżają.. Moja mama jak była w szpitalu to spać nie mogła przez te samochody :| I jak tam człowiek ma mieć spokój i się wyleczyć to ja nie wiem... szkoda gadać w ogóle.. :|
Cytat:
Kierowca fiata z urazem brzucha, wstrząśnieniem mózgu i ogólnymi obrażeniami został przewieziony do szpitala. Był pijany, miał ponad 1,2 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Ciężarówką kierował Grzegorz J. z powiatu zgierskiego, był trzeźwy, nic mu się nie stało.
no bosko po prostu... nie wiem jak można wsiąść za kierownicę będąc pijanym, ale to już szczegół.. Kierowca malucha naważył sobie piwka to teraz będzie je spijał..w szpitalu... jego wina, może to co się stało jakoś przemówi mu do rozumu..
Mod Team napisał/a:
Z kolei w Wolborzu policjanci zatrzymali Ihara B., 42-letniego obywatela Białorusi, który ciężarowym dafem wjechał w ogrodzenie przydrożnej posesji. Okazało się, że był kompletnie pijany - 2,5 promila alkoholu w wydychanym powietrzu.
heh...kolejny świetny kierowca :| niektórzy ludzie naprawdę mają siano w mózgu :|
Mod Team napisał/a:
Na ul. Sikorskiego w Piotrkowie do wypadku doszło na skutek niezachowania należytej ostrożności. Kierujący ciężarowym samochodem marki INCA 29-letni Jan A. uderzył w tył samochodu Renault Laguna.
czemu mnie to nie dziwi.. Fajnie w ogóle ten kierowca ciężarówki jechał, że najechał na tył Renault'a :| trzeba być zdolnym jak cholera.. :|

Odpowiedz do tematu