Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Portal Portal   Regulamin  Pomoc FAQ  Szukaj Szukaj  Grupy Grupy  Foto Galeria Foto Galeria  Profil Profil  Linki Linki  Reklama Zareklamuj Nas  Radio Ławeczka - Piotrków Tryb. Radio 

Poprzedni temat :: Następny temat
Za szybko, za ślisko i do rowu
Autor Wiadomość
Nobody 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 18 Luty 2006, 19:34   Za szybko, za ślisko i do rowu

Strażacy wypompowali paliwo ze zbiorników auta

Do wypadku doszło wczoraj 17.02.06 na ulicy Wojska Polskiego w Piotrkowie. Kierujący samochodem ciężarowym marki DAF na prostej drodze prawdopodobnie nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze, stracił panowanie nad pojazdem, wjechał do rowu i uderzył w słup energetyczny.

Obrażeń doznał kierowca, ale po udzieleniu pomocy ambulatoryjnej zwolniono go do domu.

Natomiast w dniu 15.02.06. na drodze krajowej nr 91 na wysokości miejscowości Moryca miał miejsce wypadek drogowy z udziałem samochodu osobowego i ciężarówki. Do zdarzenia zadysponowano dwa zastępy z Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej z Piotrkowa Tryb. Działania zastępów polegały na zabezpieczeniu miejsca zdarzenia oraz sorpcji rozlanych płynów eksploatacyjnych. W wyniku zdarzenia obrażeń doznali kierowcy obu pojazdów.

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być razem z nami
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com :P
Ostatnio zmieniony przez Nobody 23 Luty 2006, 17:48, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 19 Luty 2006, 12:49   

Ehś.. i znów to samo :/ Czemu mnie już nie dziwią takie wypadki? Kierowcy nie mają za grosz wyobraźni. Czy oni nie widzą i nie zdają sobie sprawy jakie warunki są teraz na drogach? :/ Ostatnio była odwilź i nadal nie ma już tych mrozów, które chyba każdy z nas pamięta. Wszystko zaczęło topnieć, masa wody i kałuż, a w niektórych miejscach to obok mini Tatr mamy mini Morze Bałtyckie :/ dosłownie w niektórych miejscach to się człowiek czuję jak na olimpiadzie zimowej na torze narciarskim, bo idzie się slalomikiem :/ Jeszcze przecież w piątek padał deszcz to już w ogóle sytuacja na drogach zrobiła się gorzej niż gorsza. No a w nocy mam przymrozek i wszystko zamarza :( wczoraj jak wieczorem wyszłam z domku to 10 metrów nie przeszłam i bym orła wywinęła :wstyd: :D było tak ślisko.. nie tylko ulice, ale też chodniki są w beznadziejnym stanie w taką pogodę. A wracając do naszych kierowców, którzy czują się zawsze pewnie jeżdżąc samochodem - ludzie więcej rozumu Wam życzę na przyszłość!

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu