Dołączył: 26 Mar 2006 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: z piękna kraina :D
Wysłany: 15 Sierpień 2006, 10:24
kozak, ....................... :padam:
_________________ Bądź jak ptak, który spocząwszy w locie swym na gałązce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje śpiewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzegą od zagłady.
Nie trzeba nie trzeba. Dzięki za ukłony. Ja sie dopiero ucze.
Zdjęcia robione na manualu i wyszły całkiem całkiem. Moze kiedys znajdę sponsora na lustrzanke. Pozdrawiam
Dołączył: 26 Mar 2006 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: z piękna kraina :D
Wysłany: 16 Sierpień 2006, 09:57
kozak, no na manualu wychodzą najlepiej, tryb automatyczny nie oddaje wszystkiego tak jak chcemy, a swoją drogą życzę powodzenia w nauce bo początki są jak najbardziej obiecujące. Swoje fotki zamieszcze już niedługo, tylko czasu nie mam jak narazie..............
_________________ Bądź jak ptak, który spocząwszy w locie swym na gałązce, chociaż ona ugina się pod jego ciężarem, nie przestaje śpiewać, bo wie, że ma skrzydła, które go ustrzegą od zagłady.
Z ciekawością czekam na twoje fotki
Swoją drogą ciekaw jestem czy w naszym mieści jest jakieś miejsce gdzie można by rozwijac sie jesli chodzi o fotografie. Bo jak wiadomo kazdy jest samoukiem ale czasem trzeba porad fachowców. Z chęcią skorzystał bym z czyjejś pomocy. Staram sie duzo czytac o fotografii głównie w internecie ale to jak wiadomo nie wszytsko. Potrzebna jest tez praktyka. Duzo praktyki
zdjęcie są jak dla mnie świetne.. przepiękne.. takie zresztą jak i ten widok.. właśnie o nim pisałam ostatnio w innym temacie żałuje, żę nie miałam wtedy aparatu..
Swoją drogą ciekaw jestem czy w naszym mieści jest jakieś miejsce gdzie można by rozwijac sie jesli chodzi o fotografie.
Polecam zajrzeć na stronkę Fcztery - Piotrkowskiego Towarzystwa Fotograficznego. To jedynie jedna podstrona, ale znajdziesz tam wiele informacji kontaktowych. Strona ta stworzona została przy okazji piotrkowskiej edycji Galerii Bezdomnej.
_________________ Szatan widzi wszystko.... żyj tak, aby oglądał z zainteresowaniem! ;]
Ostatnio był piękny zachód słonka, zrobiłam kilka fotek cyfrówką. Oto one
A co najciekawsze ta mała niby chmurka na fotce 1 i 3 (na focie 1 z lewej strony na dole, a na 3 - z prawej na dole) to nie jest chmurka tylko dym z komina w Bełchatowie. Także przejrzystość powietrza była super
Pozdrówki
** Dodano: Nie 17 Gru, 2006 **
P.S. kliknijcie na fotki, aby je powiększyć
Czekam na opinie
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"