Dziś w pracy miałem chwilkę czasu aby pstryknąc kilka fotek z czego wybrałem to jedno, większośc z Was nie za bardzo będzie wiedziała gdzie owe miejsce jest. To już wam mówie są to peryferie Piotrkowa zwące się Rokszycami
Zobaczcie sami :oczami:
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Michaś cudne to zdjątko ... :oczami: uwielbiam zachody słońca.. i takiego typu widoczki.. hmm.. takie przepełnione tajemniczością i w ogóle.. aż sie rozmarzyłam
_________________ "Szczęście jest jak motyl...
Gdy będziesz próbował go złapać - nie uda Ci się...
Gdy będziesz stać spokojnie - może usiąść Ci nawet na ramieniu"
Przemek wiem,wiem:) mam takich kilka.. tylko niestety moga byc w nie zaciekawej jakosci:) ale zrobie co w mojej mocy:) (ale to dopiero jak bede miec dostep do swojego dysku:D) pzdr
Paula masz racje. jest w nich ukryte wiele wspanialych uczuc,wiele tajemnic.. wiele "ludzkich myśli.." przede wszystkim.. jest w nim wiele romantycznosci... ech... przyroda jest czasami cudowna:) i piekna:)
kolejna fotka pełna tajemniczości.. patrząc na nią każdy z nas myśli o czymś innym.. a mnie ta fotka.. nasuwa na myśl wakacyjne wieczory u mojej babci.. takie beztroskie...
_________________ "Kochaj i czyń co chcesz ! "
jelOnek [Usunięty]
Wysłany: 6 Marzec 2006, 22:29
W jedym zdaniu:
Kolejna pozytywnie zaskakująca mnie fotka.
kozak, kiedyś musimy razem skoczyć jakieś foto zrobić w plener, hehe.
kozak, śliczna fotka równie tajemnicza jak ta Michała od tej jakby taką grozą powiewa.. takie dziwnie ciemnawy, ponury zachód słońca, a za tymi drzewami wataha wilków (ale mam myśli :hyhy: ).. ale super
Ogólnie lubię fotki przeróżnych krajobrazów, zachodów i wschodów słońca.. a jeszcze bardziej uwielbiam live patrzeć w czyste, gwiaździste niebo, wokół cisza, spokój... :oczami: hmm.... ależ się tu romantycznie robi...
Tak jak i moji poprzednicy ja również uwielbiam zachody słońca... Ta kolorystyka ten klimat jaki mu towarzyszy hehe. Napisałes,że jest to zdjęcie zrobione na peryferiach Piotrkowa zwącymi się rokszycami... hmm a w którym to kierunku bo ja nie bardzo kojaże sobie te peryferie ?
Tu możesz być happy
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Zachody słonca sa piękne ale nie ma to jak wschód słonca
Zastanawia mnie czy jest jakaś różnica pomiędzy fotkami ze wschodem i zachodem słonca ?? Czy ktoś ma takie dla porównania??
**SanDra**, dla mnie nie bardzo widać różnice pomiędzy wschodami i zachodami słońca praktycznie wygląda to podobnie.. mam kilka fotek wschodów i zachodów, ale nie z Piotrkowa; to są jakieś fotki chyba nie z Polski nawet. Jakoś dawno, dawno temu je ściągałam z neta super wyglądają jako tapetka
A co do zachodów słonka to mam coś takiego z naszego miasta Nie jest to dzieło moje, nie wiem w ogóle czyje to dzieło znalazłam tą fotkę właśnie na necie i Wam ją zamieszczam
Nasze Jezioro Bugaj
Prawda, że śliczne :oczami:
no i kolejny przykład tego że Nasz Piotrków jest równie piękny i tajemniczy jak inne miejscowości normalnie napatrzeć sie nie moge :oczami: śliczne naprawde śliczne
Dzieki za miłe komentarze zaraz wrzuce kolejną fotkę z zachodem słońca. Co ciekawe fotka zrobiona 10 minut później niz poprzednia w podobnym miejscu. Tak dla porównania. Jak zwykle prosze o opinie nawet te najgorsze.
Gosiaczek:P, wyjęłaś mi to dosłownie z ust drzewka na tej focie dodają odrobiny tajemniczości... jakby tych drzew nie było to taka nudna ta fota by była.. taka pusta... a tak to ma coś w sobie
odpowiadam na pytanie Nobadiego, o tuż Rokszyce mieszczą sie na wylocie z Piotrkowa na trasie na Bełchatów po lewej stronie. Są tak na wysokości ostatniego Domu mieszczącego się na ulicy Słowackiego... Rano są tam piękne widoki.. nie powiem jest na co popatrzeć, ale z braku czasu nie mogę się nimi nacieszyć.
kozak ciekawy pomysł na zdjęcie... tak to wygląda jak by za tymi drzewami były chmury..
_________________ Po co upadamy? Po to, abyśmy nauczyli się podnosić.
Hmm.. fotka taka tajemnicza... jakby burza się zbierała.. tak szaro, ponuro, ciemno... koniec dnia przepełniony tajemniczym mrokiem... Fota mi sie podoba.. ma w sobie coś
choć przyznam, że poprzednia robiona w tym samym miejscu jest lepsza..ma w sobie więcej życia, energii.. więcej barw
Buźka :kiss:
Właśnie Michał wstaw coś z tych fotek co mi dziś pokazywałeś ooooo !! już wiem, które to jak żeś prawie z okna nie wypadł, a które jest tak jakoś przechylone :hyhy:
Pozdrówki