Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Portal Portal   Regulamin  Pomoc FAQ  Szukaj Szukaj  Grupy Grupy  Foto Galeria Foto Galeria  Profil Profil  Linki Linki  Reklama Zareklamuj Nas  Radio Ławeczka - Piotrków Tryb. Radio 

Poprzedni temat :: Następny temat
Złapany z amfetaminą
Autor Wiadomość
#Piotrków 

Otrzymał 33 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 19:23   Złapany z amfetaminą

Policjanci z sekcji ds. nieletnich i patologii Komendy Miejskiej Policji w Piotrkowie zatrzymali 25-letniego piotrkowianina podejrzewanego o posiadanie narkotyków. Na podstawie informacji zgromadzonych podczas pracy operacyjnej, funkcjonariusze namierzyli podejrzanego i podczas przeszukania jego mieszkania znaleźli około 1 grama substancji narkotycznej. Policyjne testy wskazują, że jest to amfetamina. Sprawcy grozi do trzech lat więzienia.

Źródło: Dziennik Łódzki

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być razem z nami
Tu możesz wyrazić siebie :)
Jak czegoś nie wiesz pomożemy Ci !!!
Piotrkowianie.com
Postaw piwo autorowi tego posta

Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 18 piw(a)
Wysłany: 21 Wrzesień 2006, 20:57   

Nie mam litości dla osób ze środowiska narkotykowego. Zbyt dużo ludzi ginie z powodu przedawkowania. A tych któży namawiaja powinno się srogo za to karać.

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 00:02   

Dla mnie jest chore to, że można tak własne 4 litery świadomie narażać rozprowadzając narkotyki. Nie rozumiem takich ludzi i nigdy nie rozumiem. Bez komentarza...

RaDiO 

Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 08:53   

a czy wy myślicie ze ten kolo rozprowadzał to *cenzura*. bo amfa to *cenzura* gorsze od kokainy chociaż nie mówie ze koka jest dobra - ale napewno nie tak chemiczna. ja uwazam ze złapali kolejnego goscia który to ćpał. :/ paranoja . złapali go z jednym gramem a tu odrazu dealer. nie mówie ze nie był nim bo nie wiem ale zazwyczaj tak jest ze wpadają sami poszkodowani którym powinno sie pomóc a nie wsadzać do więzienia gdzie od narkotyków to sie raczej nie odzwyczają :/ SO SAD!!! BAD TRUE

Ozer 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 09:07   

Paula napisał/a:
Dla mnie jest chore to, że można tak własne 4 litery świadomie narażać rozprowadzając narkotyki. Nie rozumiem takich ludzi i nigdy nie rozumiem. Bez komentarza...

Paula bardzo prosto - bo z tego są bardzo duże pieniądze. Jeśli dobrze wejdsziesz w rynek to możesz mieć nawet do 800-1000 zł tygodniowo na reke :)

Moim zdaniem jak ktoś ma brac to ja mu nie zabronie :D to jego życie!
Mi to lata czy ktoś sie nieszczy czy nie ...

A policja na 100% nie złapała dilera tylko jakiegoś "poidrzedniaczka" który coś tam miał i dzielił sie z 2-3 osobami najwyżej :)

PZDR

Paula 

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 10:32   

Ozer napisał/a:
Paula bardzo prosto - bo z tego są bardzo duże pieniądze. Jeśli dobrze wejdsziesz w rynek to możesz mieć nawet do 800-1000 zł tygodniowo na reke :)
no ja wiem, że z tego jest kasa, ale nie rozumiem jak można się aż tak narażać pomimo tego, że z handlu dragami są wielkie pieniądze.. Ja bym tak nie mogła nawet za góry złota. To jest chore dla mnie..
Ozer napisał/a:
Mi to lata czy ktoś sie nieszczy czy nie ...
dokładnie, bo każdy ma prawo wyboru co chce robić w życiu. Ktoś chce brać - jego sprawa, chce się powoli zabijać to jego problem. Tylko, że tacy to swój błąd zaczynają rozumieć dopiero wtedy, gdy jest już za późno na pomoc..

+Raven 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 10:42   

No raczej na 100% nie oduczy sie brania narkotykow w więzieniu, sadze ze nauczy sie jeszcze bardziej i bedzie jeszcze gorzej. A co do samego lapania dilerow to jest bardzo dobre dla wszystkich, ale raczej nie realne, wszyscy tak naprawde znaja jakiegos dilera, i co z tego skoro i tak nikt nie powie nic policji bo to jest frajerstwo, chociaz wspypywanie dilera bym tak nie nazwal.

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być happy
Forum Piotrkowian

Timeo Danaos et Dona Ferentes

Michał 

Zaproszone osoby: 12
Otrzymał 18 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 16:25   

RaDiO napisał/a:
ale zazwyczaj tak jest ze wpadają sami poszkodowani którym powinno sie pomóc a nie wsadzać do więzienia gdzie od narkotyków to sie raczej nie odzwyczają :/

Jacy poszkodowani, o czym ty mówisz. Każdy na własną odpowiedzialnośc zaczyna brać i wie jakie są tego efekty. Więc nie uważam,że powinno się takim pomagać zamiast wsadzać ich do więzienia.

Ozer napisał/a:

A ja uważam,że powinieneś raczej mu wyperswadować mu branie narkotyków.

Ozer napisał/a:
A policja na 100% nie złapała dilera

RaDiO napisał/a:
złapali go z jednym gramem a tu odrazu dealer.

Ludzie czytajcie tekst uważnie, nikt nie napisał,że to jest diler... :-/

Raven napisał/a:
No raczej na 100% nie oduczy sie brania narkotykow w więzieniu, sadze ze nauczy sie jeszcze bardziej i bedzie jeszcze gorzej.

Yyy chyba Ci sie coś pomyliło. Do więzienia nie trafiają narkomani, najpier ladują na detoxie a dopiero potem w więzieniu. A tak rpzy okazji to u nas w więzieniu nie ma dostępu do narkotyków. to nie sa stany ,że załatwi się wszystko...

Raven napisał/a:
A co do samego lapania dilerow to jest bardzo dobre dla wszystkich, ale raczej nie realne, wszyscy tak naprawde znaja jakiegos dilera, i co z tego skoro i tak nikt nie powie nic policji bo to jest frajerstwo,

Wiesz co tak mówisz. ale większośc osób która u na w Piotrkowie była w tym światku, ma na głowie już policję. bo jednak znalazła się jakaś mądra osoba która powiedzieła. To nie jest żadne frajerstwo, nalezy walczyć z takimi ludźmi którzy zajmują sie rozprowadzaniem, jak również takimi któzy namawiają do brania.

+Raven 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 19:35   

Lol, i co z tego ze wszyscy z tym walcza, ja sam wiem kto rozprowadze sadze ze niektrorzy znaja tych samych ludzi co ja, na slowackiego wiem gdzie mozna bez problemu dostac narko. i jakos sie nikt tym nie zainteresowal chociaz wszyscy wiedza gdzie co i jak.

"Yyy chyba Ci sie coś pomyliło. Do więzienia nie trafiają narkomani, najpier ladują na detoxie a dopiero potem w więzieniu. A tak rpzy okazji to u nas w więzieniu nie ma dostępu do narkotyków. to nie sa stany ,że załatwi się wszystko..."

Toś mnie rozwalil teraz, na detox sa posylane tylko osoby u ktorych naprawde sie rozpoznaje uzalzenienie, jezeli osoba nie jest uzalzeniona nie posylaja ja na detox, swoja droga nawet jezeli ja posla na detox myslisz ze to cos da takiej osobie ktora bierze od kilku lat, zart, pojdzie do wiezienia nadal z uzaleznieniem, i tak naprawde nawet po detoksie nauczy sie jeszcze wiecej niz umiala poza wiezieniem.
:

>>> Gość <<<
Tu siedzimy i gadamy
Tu możesz być happy
Forum Piotrkowian

Timeo Danaos et Dona Ferentes

Ozer 

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 23:20   

Raven masz racje ... Szfagierka moja pracuje w szpitalu na oddziale z ludźmi którzy sie leczą ! Powiem Wam ze jest z tym bardzo różnie i tak naprawde 1 na 10 albo i 20 wychodzi z tego!!!

Neo i wcale nie prawda ze Policja siedzi na karku tych co maczają w tym biznesie palce ... może i mają cynk ... ale wiesz ile to trwa? Przez ten czas to delikfent moze sie dawno pozbyc towaru ... a oni napewno mają wtyki na komendzie ;)

Zresztą można tak sie spierać do jutra i na niczym nie staniemy :D
Wszyscy wiemy jedno - dragi robią kisiel z umysłu!
Narkotyki nie zabijają!!! To my umieramy sięgając po nie!!! Takie jest moje zdanie! Nie bede tu rozwijał tematu !!! Można by długo o tym... Niby po jednej "lufce" nic ci nie jest... wcale nie ... na drugi dzień jużinaczej na wszystko patrzysz... ehh... dobra nie rozwijam tematu dalej :D :stop:

Odpowiedz do tematu